Ghidul cinatului in oras

Sa mananci in oras nu inseamna ca trebuia sa te abtii de la mancare. Sumt multe feluri ptin care poti face ca experienta ta culinara sa fie in pas cu dieta.

 Pleaca de acasa cu meniul stabilit in minte.

Inainte de a pleca, reaminteste-ti ceea ce iti doresti sa obtii. Imagineaza-te in acea rochie neagra scurta si astfel vei ramane pe traseu.

Nu ajunge la restaurant infometata: Mananca un baton Slabeste-Rapid sau un fruct inainte de a pleca de acasa, evitand astfel sa termini cosul cu paine.

 Fa-ti temele: Verifica daca restaurantul ofera informatii nutritionala valabile. Acorda-ti acteva minute sa cauti informatii nutritionale pe site-ul restaurantului, astfel vei fi mai bine pragatita sa faci o alegere sanatoasa cand iti vei comanda mancarea.

 Ai grija la bauturile alcoolice: Alcoolul iti poate stimula apetitul, la fel poate adauga calorii “lichide” care se vor depune rapid. Opteaza pentru apa sau o bautura dietetica in loc.

 Profita de aperitiv: Incearca o salata sau o supa de rosii acre te va ajuta sa te simti satula inante de meniul principal. Sau poti comanda la aperitiv o parte din antreu pentru a-l diminua sesizabil.

 Cauta alternative: Comanda-ti burrito fara branza sau poti inlocui cartofii pajiti frantuzesti cu cartofi copti. Cere mai multe legume si mai putin sos si opteaza pentru un sos de tomate in loc de sos de crema. Restaurantele sunt mai mult de fericite sa iti satisfaca cererile.

 Bucura-te de cina si a doua zi!

Imediat ce antreul este servit la masa, taie-l in jumatate pentru a putea lua acasa la pachet.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>