Antrenametele personale online

Daca doresti sa lucrezi cu un instructor personal dar nu ai suficienti bani sau timp, gandeste-te sa te alaturi Plus One Activ pentru antrenament personal online. Atunci cand te loghezi, iti este asigurat propriul instructor care sa iti stabileasca un program de exercitii. Daca esti incepator, nu uita ca nu vei avea pe cineva care sa te monitorizeze si sa re verifice daca esti in forma. Daca asta ar putea fi o problema pentru tine, incepe cu un instructor personal real, si dupa aceea treci la antrenamentele online in momentul in care te vei acomoda cu exercitiile. Pentru mai multe informatii despre asta, citeste recenzia mea despre Plus One Active.

In momentul de fata, pe piata nu se gaseste foarte multe echipamente special pentru persoanele supraponderale sau obeze. Cred ca acest lucru se va schimba odata cu cresterea cererii pe piata, insa sunt unele variante pentru cei care prefer sa faca exercitii acasa. Mai jos sunt cateva produse grozave pe care adeseori le-am folosit cu clientii mei cu excese de greutate sau obezi.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>