Pedometrul

Daca mersul este un exercitiu pe care il prefer, un padometru poate fi foarte motivsant. Unul din clientii mei petrecea foarte multe ore in fata calculatorului la serviciu. Desi credea ca se descurca bine in timpul sedintelor de antrenament personal, ii era foarte greu sa fie energica in viata de zi cu zi. I-am sugerat sa foloseasca un padometru si un jurnal, si sa isi impuna ca obiectiv sa faca cel putin 50 de pasi pe ora. Si-a setat o alarma care sa ii aminteasca ca mearga afara in fiecare ora, isi lua padometrul si facea o plimbare in jurul blocului. Erau sanse sa reuseasca sau nu, insa acuma face peste 100 de pasi pe ora, iar acuma se simte mult mai capabila acuma cand si-a luat o pauza. A slabit foarte mult datorita dietei si exercitiilor, iar impreuna cu padometrul a reusit sa obtina succesul.

Pentru mai maulte videoclipuri, viziteaza Collage video si vei gasi o colectie minunata de videoclipuri cu exercitii pentru acasa, un antrenament pentru tot corpul tau cu ajutorul benzilor de rezistenta, gantere si o minge terapeutica cu care poti lucra din pozitia de sezut.

Daca esti obez sau supraponderal, trebuie sa fii creativ uneori atunci cand vine vorba de exercitii. Foarte multi vorbesc despre si te indeamna sa le faci, insa nu iti spun ce sa faci daca tu nu le poti face nici macar pe cele obisnuite. Secretul este sa cauti ceva ce ti se potriveste, iti place si pe care il vei face mereu. Retine ca trebuie sa mergi la doctor pentru un control inainte de a incepe exercitiile, mai ales daca ai anumite restrictii medicale sau alte probleme de sanatate.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>