Date despre dietele cu pastile

Toate pastilele pentru slabit si dietele serioase sunt create pentru oamenii supraponderali ce sufera de obezitate. Exista droguri impotriva obezitatii- nu pastile pentru pierderea greutatii rapid si usor. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca pastilele dietetice ofera cel mult un ajutor pentru o perioada scurta de timp.

Atunci cand folosesti pastilele dietetice completeaza-le cu un program complet de slabit ce include exercitii regulate si o dieta sanatoasa, slaba in calorii. In caz contrar, in loc sa slabesti, doar vei irosi banii.

Fereste-te de pastilele dietetice cu dus-intors, produse pentru slabit si suplimentele alimentare. Aceste produse de slabit nu sunt reglemetate, continand ingredienti ce nu au beneficii dovedite ale slabitului, si ar putea sa iti afecteze greutatea si sanatatea.

Fereste-te de pastilele dietetice promovate ca fiind “naturale” sau “pe baza de plante”. Pastilele de slabit nu sunt neaparat sanatoase sau mai eficiente pentru slabit, doar pentru ca contin asa numitele ingrediente naturale. Ingredientele herbal din acest tip de pastile sunt legate de o intreaga gama de produse de sanatate.

Fereste-te de pastilele pentru slabit de “ardere a caloriilor” atunci cand vrei sa slabesti. Singurul mod eficient si sigur de a creste si de a arde grasimea este sa maresti numarul de exercitii.

Daca intentionezi sa cumperi pastile pentru slabit, prima oara  consulta intotdeauna doctorul. Discuta toate optiunile pentru slabit , si intreaba despre toate efectele secundare cunoscute, precum si despre riscurile asupra sanatatii ale dietei si pastilelor de slabit.

Atunci cand iei pastilele de slabit, urmeaza intotdeauna instructiunile producatorilor din prospect.

Nu urma o dieta pe baza de pastile pentru mai mult de 4-6 saptamani fara a consulta doctorul.

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>