De abia așteptați să slăbiți ?

Decembrie tinde să fie luna cu cel mai mic trafic pe site. Și nici nu e de mirare cu toate cumpărăturile de sărbători, gătitul și toate celelalte – să slăbiți și să vă mențineți în formă probabil nu e în topul listei dumneavoastră.

Recent discutam despre o dietă fără gluten – și în vreme ce discutam cu o prietenă, am decis că e prea că nu ar fi indicat de început acum înainte de sărbători.

Dar apoi m-am gândit tot mai mult la cum îmi pare câteodată ca am intoleranță la gluten și cum m-am uitat prin casă m-am gândit, că dacă nu pot să mănânc aceste lucruri și nici nu îmi pică bine, de ce să aștept ?

Și așa cu două săptămâni înainte de sărbători, cu două săptămâni de petreceri, zile în familie, și cu toate aceste mâncăruri gustoase am decis să încep o dietă fără gluten.

Dacă nu am spus prea multe pe aici, este din cauză că am făcut o grămadă de cercetări – fără să mai menționez că am învățat să gătesc din nou! Intoleranță la gluten înseamnă că nu puteți să mâncați grâu, orz sau secară – sau orice alimente ce conțin acestea – ceea ce înseamnă că aproape tot cu ce sunteți obișnuit nu mai se aplică.

Dar abia așteptam să încep noua dietă. Și sincer sunt foarte bucuroasă că nu am făcut-o. Mă simt mai bine ca și atunci când am renunțat la zahăr prima dată – și asta ne arată că nu ar trebui să mai așteptăm să devenim mai sănătoși.

Dacă așteptați până la anul să slăbiți, sau până la momentul x – nu o faceți. Știu că vi se v-a părea greu să vă gândiți la faptul că nu mâncați atâtea mâncăruri bune pe timpul sărbătorilor – dar ați renunța la ceva mult mai important – sănătatea dumneavoastră.

Site-ul v-a trece prin mai multe schimbări importante în următoarele săptămâni și îmi voi pune la zi și cartea pe care ați citit-o atât de mulți dintre voi. În timp ce aceleași principii cu referire la combinarea alimentelor și eliminarea zahărului se aplică, voi pune accent pe câteva lucruri noi, și descoperiri nutriționale pe care le-am făcut în ultimele săptămâni care sper că vă vor ajuta în încercările dumneavoastră de a slăbi – să fie mai de succes.

Sper să aveți niște sărbători minunate – și dacă vreți să amânați să slăbiți sau să vă mențineți în formă, nu trebuie să așteptați până anul viitor – puteți începe chiar acum să trăiți o viață mai bună și mai sănătoasă.

 

pe aceiasi tema:

Perfect Slim te ajută să îţi recapeţi silueta mult dorită !  -        Lupta cu kilogramele, a devenit în zilele noastre, o grijă a multor femei! Datorită kilogramelor în plus, multe femei îşi pierd cheful de viaţă şi ajung să rateze multe plăceri ale vieţii, devenind retrase .      Deşi este...
Accepta-ti imperfectiunile, nimeni nu e perfect!  -  Este ceva despre care nu se vorbeste atunci cand vine vorba de exercitii si slabit: s-ar putea sa nu obtii formele corpului mult dorite. Chiar daca slabesti, chiar daca iti dezvolti muschii, chiar daca ajungi sa porti o marime mica la...
Pudră de calciu din corali: Ce este? Este sigură?  -  Pudra de calciu din corali este unul din acele lucruri despre care auziți la televizor, sau printr-o revistă și despre toate beneficile asupra sănătății pe care le are. În mod normal, in seria “Ce este?Este sigură?” trebuie să aflăm despre...
Sfaturi in ajutorul tau, daca vrei sa slabesti Nr.III  -  Sfatul nr 10 Atunci cand mergi la restaurant, alege din cand cand variante mai usoare. Multe restaurante in prezent au optiuni mai usoare in meniuri, unele au optiuni slabe in grasimi, iar altele slabe in carbohidrati. Atunci cand esti la...
Sfaturi – I : Cum sa iti planifici dieta perfecta?  -  I. Mananca portii de mancare mici Multi oameni cu diferite afectiuni sunt sfatuiti sa manance cateva mese mici zilnic. Se spune ca o persoana trebuie sa manance o data la fiecare 2 ore. Daca te gandesti putin, nu este ceva...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>