Cum să faceți “pătrățele” și să vă creșteți masa musculară

Cum să faceți “pătrățele” indiferent de genetica dumneavoastră

Ați fost la sală, ați făcut abdomene, ați cumpărat toată sala de antrenamente și tot nu vedeți rezultate. De ce unii dintre prietenii dumneavoastră , care nu au lucrat la sală sunt în așa o formă bună, și dumneavoastră vă chinuiți ? Partea proastă este că intradevăr ține si de genetică, dar partea bună este că chiar dacă genetica dumneavoastră nu e perfectă, tot vă puteți intra în formă.

Iată cum:

1. Substituiți cardio pe distanțe lungi cu antrenamentul pe intervale: Experții sustin că antrenamentul pe intervale este cel puțin, dacă mai eficient decât cardio pe distanțe lungi. Fără să mai spun că economisiți timp. În loc să alergați o oră, faceți 8 seturi de câte 30 de secunde sprint cu 1 minut de odihnă intre. V-a lua mai puțin timp,dar este o provocare mai mare.

2. Pentru a face mușchi, faceți mai puține repetări și greutăți mai mari, pentru tonifiere, mai multe repetări cu greutăți mai mici. Depinzănd de scopul dumneavoastră, planul dumneavoastră de exerciții v-a diferi. Dacă vreți să faceți mușchi, veți vrea să faceți mai puține repetări și greutăți mai mari. Dacă încercați să vă tonifiați și să vă definiți mai bine corpul, faceți mai multe repetări cu greutăți mai mici. Ca să obțineți cele mai bune rezultate trebuie să știți exact ceea ce vreți să obțineți.

3. Încercați înotul: Ați văzut vreodată un înotător de performanță care să nu arate bine ? Înotul este un exercițiu excelent, care vă pune în mișcare toți mușchii și prin care ardeți foarte multe calorii. Faceți înot la o piscină certificată, unde există tot timpul un salvamar.

4. Nutriție, nutriție, nutriție: O dietă neadecvată poate să vă saboteze și cel mai bun plan de antrenament. Pentru a face mușchi vă trebuie o dietă alimentară echilibrată de pâine integrală de grâu, legume, fructe, carne slabă și unele produse lactate. Dacă vreți să slăbiți, numărați caloriile și mâncați cu 500 calorii mai puțin pe zi pentru a slăbi jumătate de kilogram de grăsime pe săptămână.

5. Țineți-vă de treabă și nu vă faceți griji că recidivați: Țineți-vă de antrenamente, și mâncați corect chiar dacă nu vă simțiți motivați. Veți avea zile mai bune și veți avea zile mai proaste, dar cel mai important lucru este să continuați până vă veți atinge scopul. De asemeneam nu vă faceți griji de recidivele ocazionale. Doar reveniți la dieta dumneavoastră normală și antrenamente și curând veți ajunge la momentul în care veți putea avea un chef din când în când, fără să vă faceți griji că vă pierdeți abdomenul – “sărmăluțe”. Când vă veți atinge scopurile într-un final, veți privi înapoi și veți vedea că a meritat.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>