Cum să vă creați propria dumneavoastră dietă alimentară

Unul din cele ma grele lucruri atunci când începeți o dietă alimentară este să vă dați seama ce alimente să mâncați. Poate fi destul de greu să vă țineți de o dietă dacă nu vă plac mâncărurile pe care trebuie să le mâncați, ceea ce ar trebui să fie unul din motivele pentru a vă face un plan de dietă alimentară specific dumneavoastră. Toate planurile gratuite de dietă alimentară din lume nu vă vor ajuta, dacă nu vă plac mâncărurile. Deci tot ce trebuie să faceți este să vedeți ce mâncăruri vă plac, pentru a avea succes. În primul rând trebuie să vă gândiți la ce mâncați în fiecare zi. Faceți o listă cu ce mâncați toată săptămâna. De exemplu, să spunem că luni nu ați luat micul dejun, ați mâncat un cheeseburger cu cartofi prăjiți, câteva batoane de ciocolată ca și gustare dulce, iar pentru cină ați avut o friptură cu piure de cartofi, fasole verde și o felie de plăjitură cu brânză ca desert. Apoi marți ați avut o brioșă pentru micul dejun și un sandwich de curcan pentru prânz și apoi la cină un sandwich și ca și gustări ceva batoane granola și un bol de înghețată.

Acestea sunt doar câteva exemple de “dietă nesănătoasă obișnuită”, dar ați prins ideea… Trebuie faceți o listă cu tot ce mâncați toată săptămâna încă înainte să începeți o dietă alimentară. Ar trebui să vedeți și ce fel de porții mâncați – un baton de ciocolată mic sau unul mare?

Odată ce aveți lista, săptămâna următoare (dacă țineți cont de ea două trei zile, e în regulă) veți fi pregătiți sau veți putea să vă gândiți cum să faceți să vă transformați obiceiurile alimentare la alimente care sunt sănătoase.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>