Să aveți un Craciun Fericit si Sanatos!

Se apropie Craciunul. Din păcate, poate fi destul de greu să rezistăm tentației de mânca bomboanele pline cu zahăr care se găsesc peste tot. Dacă aveți copii v-a fi cu atât mai greu pentru că ei vor veni acasă cu o pungă plină de bomboane. Nu e ușor să rezistați la bomboanele si bunatatile de Craciunul, mai ales dacă v-au plăcut dulciurile întotdeauna. Ce să faceți atunci?

Iată câteva idei pentru un Craciun sănătos:

1. Scăpați de toate bomboanele: Nimeni nu vrea să scape de bomboane, dar este probabil cel mai eficient lucru pentru dumneavoastră. Prietenii mei iau cele mai multe din dulciurile copiilor și le trimit prietenilor și familiei  care tot timpul se bucură când le primesc.

2. Nu cumpărați dulciuri: Dacă vin copii pe la dumneavoastră, încercați să nu cumpărați bomboane, pentru că s-ar putea să mâncați și dumneavoastră. În loc dați-le altceva, cum ar fi mingi de popcorn, mere, sau cutii de suc. (Cutiile de suc sunt bune pentru că tot timpul copiilor le este sete). Nu este nici o regulă care să spună că trebuie să dați copiilor doar produse alimentare – copii mei au primit periuțe de dinți și pastă de dinți, batoane strălucitoare și au fost foarte încântați.

3. Luați gustări responsabile înainte de petreceri: Dacă mergeți la o petrecere de Craciun, trebuie să fiți siguri că mâncați ceva sănătos înainte să mergeți – în acest fel nu veți tentați să mâncați toate gustările acele și veți mânca mai puțin. Încercați să lăsați bunătățile cu zahăr și mâncați mai bine legume și proteine.

4. Siguranța de Craciun: În lumea de azi nu poți fi prea grijuliu, așa că țineți cont de niște lucruri de bază pentru copii dumneavoastră, dacă aveți copii – să treacă strada regulamentar, să aibe o lanternă la ei să nu meargă în cartiere necunoscute.

5. Nu vă dați bătuți: Dacă vă treziți că mâncați prăjituri, nu disperați. Dacă trebuie, mâncați una, apoi opriți-vă. O mică scăpare nu e un dezastru major și nu este un motiv să abandonați cu totul. Doar concentrați-vă cât mai mult pe exerciții și o dietă sănătoasă.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a avea o sărbătoare frumoasă.

 

pe aceiasi tema:

Cum să nu exagerați cu mâncatul de sărbători  -  În doar câteva zile vor începe sărbătorile….și asta înseamnă foarte multe mâncăruri peste tot pentru cei mai mulți dintre noi. Fie că este vorba de curcan, umplutură, piure de cartofi, plăcintă de dovleac, prăjitură, tort sau alte favorite ale dumneavoastră,...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>