Cum să obțineți cei mai bun din exercițiile dumneavoastră

Dacă vreți să obțineți cei mai bun din exercițiile dumneavoastră, iată câteva sfaturi:

1.Faceți aerobic: Exercițiile aerobice sunt cele care vă ajută plămânii, inima și restul corpului să fie la unison. Câteva exemple : mersul pe jos vioi, jogging, înot sau chiar dans aerobic. Articolul nostru cu privire la exercițiile pentru slăbit vă vor da o privire de ansamblu asupra celor cu care ar trebui să începeți.

2.Faceți exerciții de forță: Deși puteți vedea rezultate bune cu exercițiile aerobice, cele mai mari șanse sunt că veți ajunge într-un punct în care devine plictisitor sau veți mai avea câteva „puncte problemă”, unde nu veți putea slăbi. Aici intervin exercițiile de forță. Câteva exemple sunt ridicarea de greutăți, benzi rezistente și altele. Nu doar că aceste exerciții vă vor ajuta să vă creșteți masa musculară, dar unii cred că vă vor crește și arderile, metabolismul.

3.Rutina, rutina: Nu contează la ce oră vă faceți exercițiile fizice de fiecare dată – ceea ce contează este să fie aceeași oră. Dacă ajungeți la momentul în care exercițiile pe care le faceți devin automate, ca și trezitul dimineața, veți vedea că este mult mai ușor.

4.Forțați-vă: Toți avem tendința să nu ieșim din zonele de confort – să nu ne forțăm prea mult. S-ar putea să faceți exerciții timp de 10 sau 15 minute, apoi să obosiți să începeți să încetiniți, sau să luați o pauză. Din păcate acest lucru nu vă v-a ajuta să pierdeți în greutate. Deși nu cred că este necesar să exagerați, ca să nu vă răniți, totuși este important să ieșiți din zona voastră de confort.

5.Luați-vă un antrenor personal: Veți vedea rezultate mult mai bune dacă veți lucra cu un antrenor personal decât de unul singur. Multă lume crede că este foarte scump, sau că trebuie să fie un angajament pe termen lung – dar câteodată la unele săli de sport găsiți un antrenor , sau puteți angaja unul pentru câteva săptămâni până vă pune pe drumul cel bun. Deși nu cred că trebuie să vă cheltuiți banii pe diete de slăbit, cred că angajarea unui antrenor personal este o investiție bună.

6.Creșteți numărul de exerciții săptămânale: De trei ori pe săptămână este un bun început, în mod special dacă nu sunteți în formă și aveți un program încărcat. Dar după două sau trei săptămâni puteți încerca de patru sau chiar cinci ori pe săptămână. Atâta timp cât mâncați suficient, acest lucru vă v-a ajuta să slăbiți mai eficient. Dacă, nu apucați să vă faceți exercițiile într-o zi, fiți cel puțin activ în acea zi, mergeți mult sau luați scările sau faceți activități fizice.

7.Luați-vă un prieten cu dumneavoastră: Câteodată ajută să aveți un prieten aproape să vă motiveze. Sunt mai mari șanse să nu mergeți la sală de unul singur, decât dacă ați avea un prieten care să vă aștepte acolo.

8.Începeți ușor: Nu veți fi un sportiv de clasă mondială într-o săptămână, deci dacă începeți ușor veți putea crește gradul de dificultate treptat și veți evita rănirile. De exemplu, puteți începe exercițiile doar cu umblatul pentru câteva săptămâni, apoi treceți la ciclism sau la aerobic.

9.Faceți ceva ce vă place: Să fiți activi și în formă, ar trebui să fie distractiv, așa că este important să găsiți ceva ce vă place. Poate vă place kick-boxing, sau artele marțiale, în loc de ture de înot în bazin – și e ok. Luați în considerare și alte sporturi, cum ar fi drumețiile, caiac, softball sau alte activități care vă interesează.

10.Purtați hainele potrivite: Când faceți exerciții, este o idee bună să purtați haine confortabile. O investiție bună ar fi o pereche de pantofi sport. Cu cât vă simțiți mai bine, cu atât mai mari sunt șansele să continuați exercițiile.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>