Evita luatul in greutate cand mergi la drum.

In fiecare sfarsit de saptamana, impreuna cu sotul meu ne pornim in cate o mica aventura pe meleagurile patriei noastre. Acest drum de cateva zile presupune o serie de obiceiuri nesanatoase: statul pe scaun timp de cateva ore fara sa fac miscare, mancarea din benzinarii ( chipsuri de cartofi, friptura, hot-dog sau burrito) si mai ales regele tuturor obiceiurilor la drum – mancatul de plictiseala.

Secretul unei calatorii sanatoase este ca, in primul rand, sa te asiguri ca persoana cu care mergi accepta deciziile pentru sanatate. Asta poate fi dificil daca unul dintre voi prefera niste gustari sanatoase – morcovi, branza, mere etc, in timp ce celalalt prefera bauturile carbogazoase si alte varietati din benzinarie.

Este important sa faci opriri cat mai dese pentru a cobora, sa te poti intinde putin si sa faci cativa pasi primprejur, bineinteles asta daca vorbim de o familie normala in care amandoi picam pe acelasi gand si nu da nastere nici unei dispute atunci cand cealalta persoana doreste sa ajunga la destinatie cat mai repede posibil, determinandu-te astfel sa ceri o oprire la fiecare 45 minute pentru a merge la toaleta, chiar daca este nevoie sau nu, numai de dragul de a face acea miscare de care va spun. In final toti trebuie sa ne simtim bine sa lasam din micile noastre nazuri sa ne bucuram de viata si placerea de a trai. Traieste sanatos, traieste liber!

pe aceiasi tema:

Sfaturi pentru exerciții de slăbit  -  Aveți probleme în a vă motiva să faceți exerciții ? Vă întrebați dacă exercițiile pe care le faceți sunt cele mai bune pentru slăbit ? Ne-am decis să vă dăm niște sfaturi pentru exerciții de slăbit pentru a vă ajuta...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>