Analiza dietelor pe baza de plante

Herbalife este unul din cei mai de succes vanzator de diete si pastile pentru slabit. Astfel ei impun respect in industria suplimentelor dietetice.

Dietele cu pastile Herbalife-Probleme

Problema sanatatii legata de dietele pe baza de pastile si suplimentele Herbalife implica ingredientele Efedra, o planta salbatica comuna utilizata de multe companii in producerea suplimentelor pentru slabit si formarea masei musculare, si sunt consumate de cei ce tin diete din intreaga lume.

Un studiu publicat in 2001 intr-un jurnal de medicina a concluzionat ca plantele ar putea cauza marirea presiunii sangelui, probleme de inima, atacuri de inima, convulsii sau chiar moartea. Au fost declarate sute de morti printre consumatorii de efedra. Prin urmare, unii producatori ce vand Herbalife posteaza inca avertismente precum:

“Monitorizeaza-ti bataile inimii (sau pulsul) si presiunea sangelui cand consumi efedra. Daca bataile inimii tale par mai rapide decat in mod normal, sau presiunea sangelui este peste limita normala, nu mai folosi plante. Nu lua efedra in acelasi timp cu tratamente pentru raceala, sau alte formule ce contin efedrina sau pseudoefedrina. Asta ti-ar putea dubla doza, crescand posibilitatea unor riscuri secundare.”

In orice caz, se pare ca Herbalife au incetat sa includa efedra in suplimentele pentru slabit. Astea sunt vesti bune!

Pastilele dietetice Herbal nu sunt neaparat mai sigure

Asa cum a dovedit efedra, pilulele dietetice din plante ce contin “ingredienti naturali” nu sunt neaparat mai sigure decat pastilele dietetice ce nu sunt pe baza de plante. Deasemenea, pastilele dietetice si suplimentele, precum cele vandute de Herbalife, nu sunt supuse acelorasi investigatii precum pastilele dietetice prescrise prin retete. In special, testarea ingredientelor si reglementarea etichetei este mai putin stricta. Asta inseamna ca u consumator care doreste sa slabeasca este foarte usor influentabil de informatiile oferite de producatorul de pastile pentru slabit.

In avantajul sau, Herbalife a publicat un numar de complet de acte detaliate pe site-ul sau, prin care ofera informatii asupra ingredientelor si etichetelor suplimentelor pentru slabit. Oricum, Herbalife nu ofera indrumari asupra regimului alimentar ce ar trebui sa insoteasca pastilele pentru slabit, care ar fi de mare ajutor.

Pastilele dietetice Herbalife- Concluzie

In ciuda popularitatii lor, nu exista evidente medicale care sa sugereze ca suplimentele pentru slabit aduc beneficii in plus unei diete sau unui program de exercitii pentru slabit. Astfel in prezent, suplimentele si pastilele dietetice par a fi inutile. Le poti cumpara, insa pe raspunderea ta.

 

pe aceiasi tema:

Date despre dietele cu pastile  -  Toate pastilele pentru slabit si dietele serioase sunt create pentru oamenii supraponderali ce sufera de obezitate. Exista droguri impotriva obezitatii- nu pastile pentru pierderea greutatii rapid si usor. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca pastilele dietetice ofera cel mult un...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>