Ai apela vreodata la liposuctie?

La o petrecere recenta, discutam cu cateva femei, cand la un moment dat subiectul discutiei noastre a devenit marea problema a partilor corpului pe care le uram. Discutia a decurs cam asa:

Femeia nr. 1 : “Imi urasc coapsele. Sunt de marimea si forma unui trunchi de copac vechi de mii de ani.”

Femeia nr. 2 : “Mi-as dori la nebunie asa coapse. Mi-ai vazut soldurile? “

Si tot asa. Subiectul a ajuns pana la operatia estetica, in special liposuctia, care te scapa de grasimea ce nu poate fi eliminata prin exercitii. Mai mult de jumatate dintre ele au spus ca ar apela la aceste operatii fara nici o ezitare, daca ar dispune de bani, insa restul au fost total impotriva.

Barbatii prezenti la petrecere au populat repede zona atunci cand au auzit discutia noastra, iar cand mi-am intrebat sotul despre parerea sa vizavi de subiect, si-a acoperit urechile si a inceput sa cante “Tra la lala” pana incetat sa vorbesc.

Se stie ca nici un numar de exercitii nu poate sa iti ofere trupul “perfect”, doar daca esti binecuvantat cu acele gene ce iti permit un asemenea lucru dorit de oricine, si pe care multi dintre noi nu il are. Nu ne ramane decat sa ne acceptam corpurile, defectele, sau sa luam in considerare o operatie estetica.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>