Dietele medicale

Programele de dieta in clinici si sub supravegherea doctorilor

Daca ai probleme serioase cu greutatea si ai incercat dietele obisnuite de slabit fara a avea mari rezultate, ai putea reusi mai bine cu ajutorul programelor din clinici. Desi supravegheate medical, aceste diete sunt mai scumpe, insa chiar ofera o platforma oficiala de sprijin pe care dieteticientii o gasesc foarte ajutattoare. Majoritatea clinicilor de slabit cu reputatie buna ar trebui sa iti poata oferi detalii despre nivelul reducerii greutatii obtinut de pacientii lor.

Programele cu diete medicale nu sunt o solutie majora pentru slabit

Un program de dieta in spital sau clinica, desi extrem de benefic pentru unii oameni, nu garanteaza slabitul decat daca respecti toate dietele si ghidurile de firness. Ori aceste rpograme nu sunt esentiale reducerii greutatii. De exemplu, un studiu condus de Raportul Consumatorului (2002) a descoperi ca 83 % din 8000 de cazuri au slabit cu succes fara alte programe aditionale.

Gasirea unui program dietetic medical

Cere-i doctorului detalii despre clinicile de slabit locale. Iata cateva informatii sumare despre doua programe de slabit supravegheate medical.

Resursele de gestionare a sanatatii

Acesta este un program de slabit rapid pentru pacientii cu obezitate moderata sau severa. Functioneaza in peste 200 de spitale si clinici de sanatate in lume. Asta deoarece programul include o dieta slaba in calorii, ce trebuie tinuta doar cu ajutorul doctorilor si personalului medical.

Toti candidatii la acest program de slabit sunt verificati medical. Daca sunt acceptati, participantii trebuie sa aleaga intre dieta cu 1200 de calorii, sau un plan pebaza de calorii foarte putine, intre 500 si 800 pe zi. Amandoua planurile de mancat folosesc inlocuituri de carne si shake-uri. Toti participantii trebuie sa participe la o intalnire saptamanala de 90 minute.

Optifast

Este un alt program creat pentru slabitul rapid, acest plan de dieta supravegheat medical fiind valabio in multe clinic si spitale. Internarea se face strict celor care vor sa slabeasca cel putin 50 de kilograme. Acest program de dieta se bazeaza pe consilierea modificarilor comportamentului, activitatii fizice si rezolvarii problemei.

Acest program medical pentru slabit dureaza 6 luni. Primele 5 luni sunt dedicate reducerii greutatii, iar ultima luna pastrarii greutatii. La inceput, pacientilor le sunt oferite planuri de mancat cu 800, 950 sau 1200 calorii. Sunt folosite mesele cu lichide ca inlocuitor, insa mancarea obisnuita este introdusa gradual in timp.

 

pe aceiasi tema:

Date despre dietele cu pastile  -  Toate pastilele pentru slabit si dietele serioase sunt create pentru oamenii supraponderali ce sufera de obezitate. Exista droguri impotriva obezitatii- nu pastile pentru pierderea greutatii rapid si usor. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca pastilele dietetice ofera cel mult un...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>