Ce faci cand sotul tau nu face miscare

Am mai vorbit despre problema exercitiilor la soti, dar acest subiect este reluat la infinit de multe din clientele si cititoarele mele. Intr-o anumita situatie, o clienta m-a rugat sa reincep antrenamentele cu sotul ei, si, desi i-am reamintit ca acesta ma porecleste “Satana” dupa o scurta perioada de antrenament petrecuta impreuna, ea era convinsa ca era singura posibilitate de a-l convinge sa faca exercitii din nou. Cand i-am sugerat sa nu isi poate obliga sotul sa faca miscare, ea a spus “Nu, dar tu poti”.

Am mai trecut prin astfel de situatii cand unul din soti il aduce pe celalalt la antrenament pentru a-i face o surpriza (dar nu una placuta in care esti surprins cu tort, lumanari si vin). A fost si o situatie cand o femeie si-a adus barbatul, iar acesta m-a luat deoparte sa imi spuna “Sunt aici in urma unor mari presiuni”.

I-am raspuns “Presupun ca ar fi gresit acum sa iti spun sa ma platesti si sa o lasi balta”, dar nu am primit zambetul pe care il asteptam. Va puteti imagina cum au decurs lucrurile mai departe.

Sa motivezi o alta persoana sa faca miscare este un vis frumos, dar nu functioneaza mereu asa cum ne-am dorit. Stiu insa un singur lucru: nu este niciodata o idee prea buna sa iti “surprinzi” sotul sau iubitul cu o calatorie la instructorul personal.

 

pe aceiasi tema:

Evita luatul in greutate cand mergi la drum.  -  In fiecare sfarsit de saptamana, impreuna cu sotul meu ne pornim in cate o mica aventura pe meleagurile patriei noastre. Acest drum de cateva zile presupune o serie de obiceiuri nesanatoase: statul pe scaun timp de cateva ore fara sa...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>