Dieta cu supa de varza

O dieta simpla de doar 7 zile cu supa de varza preparata de tine si un amestec de alte fructe si legume, plus putina carne. In ciuda multor pretentii, varza nu poseda nici o proprietate de ardere a grasimilor.

Ce mananci intr-o dieta cu supa de varza

  • Ziua 1 – Supa de varza facuta acasa, plus orice fruct exceptand bananele.
  • Ziua 2- Supa de varza facuta acasa, plus alte legume, incluzand un cartof copt cu unt la cina (cartofi sunt nelimitati in celelalte zile).
  • Ziua 3 – Supa de varza facuta acasa, plus alte fructe si legume.
  • Ziua 4 – Supa de varza facuta acasa, plus orice pana in 8 banane si lapte fara grasimi.
  • Ziua 5 – Supa de varza facuta acasa, plus rosii si pana 450 g de carne sau peste.
  • Ziua 6 – Supa de varza facuta acasa, plus carne si legume.
  • Ziua 7 – Supa de varza facuta acasa, plus orez brun, suc de fructe natural si legume.

Avantajele dietei cu supa de varza

Probabila destul de buna pentru o pauza de la obisnuitele diete cu mancare nesanatoasa. In plus, supa de varza este mancare buna pentru slabit, desi orice alta supa cu legume poate fi la fel.

Dezavantaje

Nu este buna ca dieta pentru mai mult timp. Este extrem de monotona, nu este suficient de echilibrata, si ii lipsesc multe vitamine si minerale importante. Deasemenea, in ciuda pretentiilor ridicole pana la proba contrarie, varza nu detine nici o proprietate de ardere a grasimilor. In sfarsit, nu te ajuta sa iti schimbi obiceiurile culinare , iar de aceea nu este nici un secret al slabitului definitiv.

Verdict

Daca iti inchipui o pauza de 7 zile de la mancarea nesanatoasa, sau daca ai de slabit doar cateva kilograme, ar putea fi utila. Dar nu tine aceasta dieta pentru mai mult de 7 zile. Deasemenea, ai grija: dupa ce mananci timp de 7 zile numai supa de varza, s-ar putea sa nu mai vrei sa mananci vreodata legume!

 

pe aceiasi tema:

Dieta “Un corp pentru o viata” si Programele Fitness  -  “Un corp pentru o viata”, de Bill Phillips, este o dieta si un program de fittnes pentru cei care se concetreaza asupra dezvoltarii unui corp bine construit. Cere concentrare totala, mereu. Permite si incurajeaza folosirea suplimentelor, energizantelor, si a altor...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>