Sfaturi care v-ar putea fi de folos la slabit

1. Echilibrați carbohidrații cu proteinele: Ar trebui să încercați întotdeauna să echilibrați carbohidrații cu proteinele, când este posibil, pentru că acest lucru v-a reduce viteza cu care trec în sânge și v-a menține glucoza la un nivel acceptabil.

2. Evitați zahărul: Dacă mâncați zaharuri, bineînțeles că v-a crește și nivelul din sânge. Pentru unii efectul nu este dramatic, dar cei mai mulți oameni pot avea schimbări de stare rapide sau simt schimbări extreme de energie – se simt obosiți.

3. Mâncați carbohidrați nerafinați: Când alimente cum sunt cerealele sunt rafinate, se pot transforma din carbohidrați complecși în simpli. Din acest motiv este important ca atunci când țineți diete alimentare să mâncați cereale integrale – paste din cereale integrale, pâine din cereale integrale. Acestea nu vă afectează indicele glicemic la fel de repede ca și cele găsite în pâine albă sau paste normale.

4. Învățați care sunt cele mai bune de mâncat: Dacă învățați care sunt cei mai buni carbohidrați atunci când echilibrați și cu proteine în timpul meselor, vă v-a ajuta foarte mult să slăbiți. Iată o listă cu cele care vă vor ajuta să slăbiți: legume, pâine integrală, cereale integrale, fructe întregi, semințe, fasole, nuci și leguminoase.

Odată ce începeți să mâncați bine, veți observa că poftele dumneavoastră încetează în câteva zile până la o săptămână pentru unii. Nu e ușor dar astfel puteți trece mai ușor peste poftele de carbohidrați.

Un alt lucru care merită luat în seamă este că poftele dumneavoastră de carbohidrați ar putea fi un semnal că aveți o intoleranță la gluten, o proteină care se găsește în grâu, orz și secară. Deși doar dacă vorbiți cu un doctor și vă testați pentru sensibilitate la gluten, este ceva de luat în seamă. Mulți oameni sunt șocați că odată ce nu mai mănâncă cereale ei slăbesc foarte repede – pe lângă alte beneficii.

 

pe aceiasi tema:

Renunta la prescriptiile medicale- Exercitiile fizice ar putea fi medicamentul de care ai nevoie  -  Stim de foarte mult timp ca sportul aduce multe beneficii sanatatii, ajutandu-te sa faci fata simptomelor depresiei si anxietatii. Exeperii au descoperit acum ca sportul este mai bun decat medicamentele, cel putin in unele cazuri. Un studiu recent publicat in...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>