Depășiți negativitatea & pierderea în greutate

Să treceți peste negativitate, atunci când țineți o dietă pentru slăbit poate fi o provocare destul de mare. Sunt o mulțime de lucruri negative care vă pot afecta negativ felul cum vă simțiți și motivarea dumneavoastră pentru a vă atinge scopurile propuse.

Dacă ați fost vreodată “grăsanul” probabil că știți despre ce vorbesc. În clasa a IV-a am fost și eu așa – și nimeni nu vroia să fie prieten cu mine.

Avem parte de tot felul de comentarii negative și priviri urâte – și deși unii oameni cred că ajută, nu fac decât să îi rănească.

Oamenii negativi sunt genul de oameni care nu vă ajutăcu nimic, atunci când aveți un scop, sau trebuie să treceți peste un obstacol. Ei sunt cei care fac bășcălie de dumneavoastră.

Mi-am dorit de multe ori să fiu unul din acei oameni care au un răspuns rapid și șmecher, dar din păcate nu sunt chiar așa.

În schimb am găsit câteva metode de a mă confrunta cu negativitatea din viața mea și le voi împărtăși cu dumneavoastră.

Nu băgați în seamă: E mult mai ușor de zis decât e de făcut, dar câteodată e cea mai bună soluție să nu luați în seamă totul. Merge în mod special cu cei pe care nu îi vedeți zi de zi, cum ar fi străinii care se uită urât.

Spuneți-le să vă susțină: Câteodată oamenii sunt complet ignoranți în privința faptului că ce spun poate să jignească pe cineva. Dacă sunteți înconjurați de membrii de familie negativiști, e o bună ocazie să încercați și să îi schimbați. De multe ori dacă le explicați și la dați sugestii cu privire la ce ar fi mai bine, veți vedea că poate exista o schimbare.

Fiți optimiști: Fiecare problemă poate să devină o oportunitate. Pentru un om al cavernelor era o problemă că nu avea lumină – dar astfel a avut șansa să descopere focul. Când cineva zice ceva negativ, sau aveți un gand negativ cu privire la dieta dumneavoastră, încercați să-l transformați într-unul pozitiv.

Faceți exerciții: Nu știu de voi dar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face, când sunt nervos este să fac exerciții. Ascultați și muzică mai nervoasă sau mergeți la niște clase de kickbox. Transformați energia negativă într-o cale de a arde calorii.

Este frustrant când oamenii fac sau spun lucruri care vă jignesc, în special când ne străduim atât de mult să ne schimbăm pe noi înșine. Sper că sfaturile mele de mai sus să depășiți obstacolele în bătălia dumneavoastră pe care o duceți cu greutatea.

 

pe aceiasi tema:

Evita luatul in greutate cand mergi la drum.  -  In fiecare sfarsit de saptamana, impreuna cu sotul meu ne pornim in cate o mica aventura pe meleagurile patriei noastre. Acest drum de cateva zile presupune o serie de obiceiuri nesanatoase: statul pe scaun timp de cateva ore fara sa...
De ce recastigi greutate?  -  Este un secret despre care nu se vorbesti atunci cand incepi un program de slabit: corpului tau nu ii place sa slabeasca. De fapt, corpul tau reactioneaza impotriva atunci cand incepi sa imputinezi sau sa elimini calorii. Acesta intra in...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>