Slăbitul după o sarcină

Slăbitul după o sarcină este ceva cu care se confruntă foarte multe mame. A fost după ce am născut-o pe fiica mea și încă aveam 90 de kilograme șase luni mai târziu motivul ce m-a determinat să scriu acest program de dietă. Am tot încercat să mănânc mai puțin fără să fac exerciții – nu mergea. De asemena mâncam foarte multe dulciuri atunci – cine putea spune nu unei ciocolat după ce mu mâncam nimic toată ziua. Nu mai trebuie să vă spun că slăbitul după sarcină, părea o cauză pierdută.

Ceea ce mi-a deschis ochii până la urmă a fost o carte pe care am citit-o. Din aceasta mi-am dat seama cât de important este să renunț la zahăr, sau să trec la cereale integrale. Nu știam că există o dependență de zahăr până atunci – atunci mi-am dat seama că din acest motiv nu puteam să slăbesc.

Este destul de descurajant ca după ce ai avut un copil să vezi că nu poți să slăbești așa de repede cum ai dori. Vedem la televizor celebrități care arată că au revenit la greutatea normală numai la câteva săptămâni de la naștere și ne gândim că este imposibil pentru noi dacă nu avem luxul de a ne permite orice fel de mâncare de dietă sau dădace pentru a putea merge la sală și să facem fitness cu un antrenor personal.

Păi se pare că nu e nevoie să fiți o celebritate. Nu aveți nevoie de o dădacă să aibă grijă de copii până mergeți dumneavoastră la sală. Nu aveți nevoi de un antrenor personal de fitness. Tot ce aveți nevoie este să citiți acest program gratuit de slăbit pe care vi l-am pus la dispoziție. De fapt aveți nevoie de încă un lucru pe lângă să-l citiți – chiar să-l urmați.

Numai ce am avut cel de-al treilea copil în urmă cu 6 săptămâni. A fost o fetiță frumoasă de 3,2 kilograme. După doar două săptămâni mi-au fost buni iarăși blugii de slăbuță. Să știți că nu am făcut nimic ca să slăbesc. Nimic diferit adică față de ce am făcut înainte să rămân însărcinată sau în timpul sarcinii. Tot ce am făcut a fost să mănânc sănătos și să fiu activă – cu aprobarea doctorului.

Iată câteva sfaturi de slăbit după naștere:

1.Fără zahăr: Săriți peste dulciuri și treceți la cereale integrale. Dacă alăptați oricum este mai bine pentru copilul dumneavoastră.

2.Implicați și copii: Doar după ce aveți aprobarea doctorului apucați-vă de treabă. Faceți jogging.

3.Formați-vă o rutină: Pentru copii e mai bine dacă aveți o rutină, un program. Pentru a fi în formă, puteși avea un program strict cu micul dejun, exercițiile și orele de somn.

Nu vreau să credeți că este ușor să slăbiți după o sarcină. Pentru fiecare v-a fi o situație diferită. Mie mi-au trebuit 4 luni să ajung de la 90 de kilograme la 75 cu al doilea copil. Dacă eu am reușit, puteți și dumneavoastră. Și odată ce vă luați angajamentul de a trăi sănătos și de a mânca sănătos, cel mai probabil că nu veți mai avea probleme, cum nu am mai avut nici eu cu cel de-al treilea copil.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>