Cum să scăpați de sânii bărbătești

Încercările de a reduce, sau scăpa de sânii bărbătești este o problemă cu care se confruntă orice bărbat care încearcă să slăbească. Mulți bărbați sunt conștienți de sine când au grăsime în zona pieptului, și dacă învață niște metode simple despre cum pot să scape de această grăsime le va fi de ajutor nu doar lor ci tuturor care au avut astfel de problemeîncă de la pubertate.

Există două motive pentru care bărbații sunt predispuși la grăsime în zona pieptului. Primul ține de dietă și exerciții. Atunci când organismul dumneavoastră nu primește alimentele necesare și nu faceți exerciții, sigur grăsimea acumulată se v-a depune undeva. Pentru unii pe stomac, pentru alții în zona pieptului.

Cel de-al doilea motiv ține de un dezechilibru hormonal, care este absolut normal la adolescenți și în general nu este un motiv de îngrijorare doar dacă există și alte probleme de sănătate, caz în care este cel mai bine să vorbiți cun un doctor.

Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta:

Mâncați corect: Este destul de greu să ne dăm seana din ce constă o dietă sănătoasă. Există foarte multă dezinformare. Practic, pentru majoritatea, pierderea grăsimilor care nu sunt necesare, caloriilor și zahărului și luatul unor mese echilibrate cu toate grupele de alimente este “formula magică” pentru slăbit.

Exerciții aerobice: Pentru a pierde grăsimea în o zonă a corpului, v-a fi nevoie să munciți și restul corpului dumneavoastră. Deci faceți aerobic cel puțin 30 minute pe zi de 3 ori pe săptămână. Activități precum înotul, alergatul, dansul aerobic și altele sunt foarte bune pentru început.

Exerciții pentru piept: Odată ce faceți exercițiile de aerobic, puteți să începeți să adăugați (nu să substituiți) alte exerciții pentru piept și pentru partea superioară a brațelor. Flotările sunt foarte bune pentru început, tot așa și canotajul, ridicare greutăților și alte exerciții de forță și anduranță prin care vă lucrați partea superioară a corpului. Dacă mergeți la sală sau vă luați un antrenor personal veți putea de termina ce exerciții sunt mai potrivite pentru dumneavoastră.

Reduceți stresul și dormiți suficient: Bine, deci toată lumea știe că să reduceți nivelul de stres și să dormiți suficient nu este așa de ușor de făcut. Dar dacă veți găsi metode să realizați aceste lucruri vă v-a ajuta foarte mult, mai ales dacă combinați și cu activitățile de mai sus. Atunci când suntem obosiți și stresați, organismele noastre produc mai multă insulină și cortizol – și acestea fac exercițiile și dieta pentru slăbit mult mai greu decât ar trebui să fie.

Nu consumați alcool: Alcoolul nu doar că are un efect puternic asupra poftelor de dulciuri, caloriilor care nu sunt necesare și asupra creșterii în greutate, dar de asemenea vă poate destabiliza echilibrul hormonal și afecta ficatul.

Luați vitaminele potrivite: Înainte de a lua suplimente de vitamine, ar trebui ca întotdeauna să consultați doctorul și să fiți siguri că aveți nevoie de ele, dacă nu aveți suficiente în mod natural. Este la fel de rău dacă aveți prea multe alimente sau dacă aveți prea puține. În general se crede că dacă luați zinc, vitamina C și acizi omega 3(care se găsesc în somon) au efecte pozitive asupra producției de testosteron, dacă există o deficiență. Încă o dată, aveți grijă când luați vitamine sau alte suplimente alimentare, dacă aveți cu adevărat nevoie de ele. Aveți grijă la “curele miraculoase”. Dacă v-ați luptat cu slăbitul și în mod special în zona pieptului, sper că aceste sfaturi vă vor ajuta.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>