Pantaloni scurți pentru celulită – Soluția pentru celulită?

Există oare un remediu miraculos pentru celulită? Pot oare o pereche de pantaloni scurți pentru celulită să fie răspunsul căutat pentru a scăpa de excesul de grăsime și acele mici adâncituri de pe coapse și din alte zone afectate? Exact acest lucru încercăm să-l aflăm, când încercăm să explicăm ce este celulita și tratamentele care există și care pot fi încercate sau nu.

Prima întrebare care ne-o punem bineînțeles este ce este celulita?

S-ar putea să aveți și dumneavoastră și ați observat fără să știți exact ce este. Practic aceasta este o zonă a pielii care arată ca o coadă de portocală, de obicei pe coapse. Este cauzată de depuneri de grăsime care sunt presate pe piele. Cele mai multe dintre femei (și unii bărbați) au celulită datorită vârstei și este cel mai vizibilă la persoane supraponderale, deși nu se întâmplă doar la persoane supraponderale sau odata cu înaintarea în vârstă.

Pentru unii este destul de jenant. Unii s-ar putea să se simtă incomod dacă poartă un costum de baie sau pantaloni scurți din această cauză. Pentru unii poate fi un motiv de a nu fi siguri pe sine.

Cei mai mulți se întreabă care este soluția pentru această afecțiune și dacă purtând o pereche de pantaloni scurți pot să rezolve problema.

Am căutat să ne informăm despre diferitele tratamente care există. Există tot felul de produse și promisiuni pe piață și unele dintre ele sunt chiar stupide – altele nu garantează că celulita nu v-a mai apărea din nou, pe când unele au efecte adverse potențial periculoase.

 

pe aceiasi tema:

Pantaloni de slabit Biomed Slip…Cum Functioneaza?  -  Slabeste fara efort Confectionati dintr-o folie speciala de foarte buna calitate, pantalonii de slabit Biomed Slip au calitatea de a va scapa de surplusul de grasimi din zonele cu probleme ale corpului cum ar fi talia, abdomenul, coapsele si soldurile....
  1. Anca Iulia

    Pantaloni scurti pentru combaterea celuluitei din Fibra EMANA.
    Aceasta inventie noua o sa ti remodeleze corpul si o sa ti aduca un venit suplimentar
    Una din cele mai mari fabrici din lume, Rhodia (firma cu 30 000 de angajati si 12 miliarde de euro cifra de afacere) a dezvoltat o fibra noua care nu numai combate celulita, dar are si un efect regenerator pentru tot corpul.
    Materialul facut din EMANA contine cristale bioactive care reflecta caldura corpului inapoi pe piele sub forma de infrarosii. Astfel creste microcirculatia sangelui in celule.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>