Iată câteva tratamente posibile pentru celulita

1. Creme și loțiuni: Nu există dovezi medicale care să susțină faptul că loțiunile și cremele pot să rezolve problema celulitei. Acestea pot destinde pielea dar nu fac nimic pentru a combate problema la rădăcină – care este de fapt excesul de grăsime de sub piele. Unii oameni au sugerat chiar folosirea de creme autobronzante ca și o metodă de a o acoperi, deoarece se vede mai greu pe o piele închisă la culoare.

2. Liposucție/Operație: Chirurgia estetică și procedeele de liposucție (care chiar„ sug grăsimea” ) sunt nu doar scumpe, dar pot fi și riscante. Orice tip de procedură chirurgicală are potențiale efecte negative și ar trebui făcută doar dacă este recomandată de doctor sau este necesară din punct de vedere medical. De asemenea nu garantează reapariția problemei. Fără să mai pomenim că poate fi foarte scump și în continuare vom discuta cum să slăbești pe gratis.

3. Dietele și exercițiile: Acestea chiar au sens. Ținerea unei diete și faptul că faceți exerciții sunt singurele metode dovedite și sigure prin care poți să scapi de excesul de grăsime și în mod natural te va ajuta să reduci depozitele de grăsime din picioare și coapse. Recent am dat întâmplător peste un blog “Cum să scapi de celulită?” care se concentrează exact asupra pașilor care trebuie făcuți pentru a-I spune adio pentru totdeauna și da, implică un program special de dietă și exerciții. Nu este gratis, dar vei cheltui mult mai puțin pe cărțile lor online decât încercând milioane de diferite creme și loțiuni “miraculoase” care nu vor funcționa nici într-un milion de ani.

În cele din urmă, o altă opțiune cunoscută este folosirea pantalonilor scurți anticelulitici. Aceștia sunt un tip de îmbrăcăminte specială pe care poți să o porți și care se presupune că te va ajuta să slăbești. Pantalonii scurți sunt confecționați din neopren și licra (în principal spandex) care se presupune că te va ajuta să produci mai multă căldură în timpul exercițiilor. Căldura generată în plus se presupune că va îmbunătăți circulația, va intensifica descompunerea celulelor adipoase și va reînnoi epiderma.

Ideea de bază: Nu există un remediu miraculos pentru celulită, cu excepția dietei și exercițiilor. Pantalonii scurți anticelulitici vă pot face să vă simțiți mai confortabil sau mai productiv și în mod sigur nu vă strică să-i încercați. Dar nu există nici o garanție că aspectul de coajă de portocală va dispărea peste noapte, sau chiar într-o săptămână. Ca toate dietele este nevoie de timp și perseverență pentru a vedea rezultatele.

 

pe aceiasi tema:

Pantaloni scurți pentru celulită – Soluția pentru celulită?  -  Există oare un remediu miraculos pentru celulită? Pot oare o pereche de pantaloni scurți pentru celulită să fie răspunsul căutat pentru a scăpa de excesul de grăsime și acele mici adâncituri de pe coapse și din alte zone afectate? Exact...
Câteva sfaturi pentru a dezvolta o atitudine pozitivă referitor la slabire:  -  Citiți maxime motivante in fiecare zi: pe măsură ce voi continua să dezvolt acest site, sper să vă pot oferii maxime motivante prin email cititorilor mei. Până atunci sunt milioane de site-uri care oferă maxime motivante. Istorisiri pozitive și care...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>