Cum sa slabesti cu ajutorul laxativelor

Greutatea a fost intotdeauna o problema ingrijoratoare. Toti ne dorim o greutate in limitele normale, dar si o sanatate buna, insa programul nostru foarte incarcat si obiceiul de a manca la fast-food au pavat obstacole multora dintre noi in a avea greutatea idela. Desi destul de constienti de ceea ce introducem in organismul nostru, sa refuzam de fiecare data acele delicatese ce iti lasa gura apa nu este ceva de care toti suntem in stare.

Daca esti una din acele persoane ce cauta sa reintre in standardele greutatii normale, iata ceva ce te poate ajuta de minune: laxativele. Da. Laxativele sunt substante ce au rolul de a curata tractul intestinal al corpului, eliminand astfel grasimile depuse in organism, si care te-au facut sa te simti mult timp constipat. Nu este o optiune pentru toti cei care incearca sa slabeasca, laxativele ajutand la eliminarea greutatii depuse temporar in corpul tau.

Ajutand doar la eliminarea cantitatii de apa, laxativele nu sunt eficiente impotriva grasimii depuse pe corp. Sunt foarte usor accesibile ca medicamente, si fac parte din multe remedii herbal sau ceaiuri pentru slabit, dar acestea mai degraba te usureaza de contipatie, de aceea sunt recomandate de obicei inaintea unei operatii in zona abdominala sau la intestine.

Neavand efect asupra intestinului subtire, unde are de fapt loc digestia si absorbtia caloriilor din timpul digestiei, laxativele sunt un ajutor pentru toti cei care vor sa scape de constipatie, insa cei care doresc un slabit garantat ar trebui sa incerce alternative mai doveditoare si mai eficiente din toate categoriile de alegeri posibile.

Cand ai scapat de problema constipatiei, inceteaza folosirea acestora pentru a evita eventuala dependenta, sau pericole asupra sanatatii. Asa ca, laxativele nu dauneaza, deci sunt o optiune pentru slabit. Asadar, nu te mai juca cu sanatatea si corpul tau, iar daca esti foarte hotarat sa slabesti, incearca atunci alte metode naturale mai sigure si mai eficiente, si care chiar dau rezultate.

Daca iei laxative inainte de masa, inseamna ca vei elimina din organism tot ce vei manca. Daca faci din asta un obicei s-ar putea sa reusesti sa slabesti, insa cat de sanatoasa si eficienta este aceasta metoda este inca o intrebare fara raspuns.

 

nu sunt articole inrudite.

  1. Tatiana Rusu

    Eu am slabit de la 89 la 63 kg in doar 30 de zile, cu ajutorul cafelei verzi cumparata direct de la sursa, pentru mai multe informatii puteti vizita blogul meu

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>