Sfaturi pentru o dieta motivanta

Cum te poti motiva sa slabesti?

De ce atat de multe persoane ce tin o dieta renunta? Pentru ca, desi este usor sa te entuziasmezi prima da cand incepi o dieta si sa iti pastrezi motivatia de a slabi zi de zi, poate fi ca o durere de cap. Asa ca trebuie sa gasesti calea ce mai usoara posibila pentru a continua dieta, chiar daca viata devine mai dura.

De ce vrei sa slabesti?

De ce mai exact ai inceput sa tii dieta? Daca nu poti raspunde acestei intrebari, vei esua. De fapt, pana ai un motiv bun pentru care sa tii dieta, eforturile de a slabi sunt sortite esecului.

Ce beneficii iti aduce slabitul?

Aici este inima problemei. In ideea de a ramane la planul tau de dieta cand inaintarea devine grea, ai nevoie de ideea clara asupra beneficiilor personale pe la care vei avea daca slabesti. Beneficiile slabitului vagi precum “Sanatatea mea se va imbunatati” sau “Ma voi simti mai bine” nu sunt bune. Motivarea de succes a unei diete are nevoie de beneficii clare.

Motivele personale pentru slabit sunt esentiale…

Si nu este deloc bine sa incerci sa slabesti sau sa iti lipesti stomacul de spate doar pentru a multumi pe altcineva. Motive precum “Doctorul meu spune ca ar trebui sa slabesc” sau “Tin dieta pentru a-l multumi pe prietenul meu” nu sunt bune. Trebuie sa slabesti doar pentru multumirea ta personala. Pentru ca atunci cand iti vei dori acel desert cremos si bogat in calorii, sau o felie de pizza in plus, cei pentru care incerci sa faci asta nu vor mai avea nici o importanta. Pentru a te motiva sa iti limitezi caloriile, trebuie sa o faci pentru tine insuti !

Intr-o singura idee: Cauta propriul stimulent pentru a slabi.

O motivatie de succes inseamna de fapt sa ai un anumit stimulent propriu pentru a continua dieta.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>