Ce obiectiv de reducere a greutatii este mai bun?

Cele mai bune obiective pntru slabit

Greutatea dorita trebuie sa fie realista

Un obiectiv de slabit nu este cu nimic diferit de alte obiective, sau tinte. Pentru a fi eficient, trebuie sa fie realist si realizabil, altfel nu te va motiva sa slabesti.

Cat de mult poti slabi?

Rata slabitului depinde de cat de mult cantaresti. Limita slabitului pentru o persoana de 200 kg este de 3 kg pe saptamana, in timp ce o persoana de 300 kg ar putea slabi pana la 4 kg pe saptamana. Altfel, greutatea maxima pe care o poti slabi este de 1-2 kg pe saptamana. Dar chiar si asa, inseamna pana la 25 % din pierderea de apa, si unele pierderi ale tesutului muscular, precum si a grasimii.

Ce este obiectivul de slabit realist?

Sub 200 de kg, un slabit realistic inseamna 1-2 kg pe saptamana,sau 5-8 kg pe luna . Peste 200 kg ,urmareste peste 2 -3 kg pe saptamana. Se poate si mai mult dar in general nu dureaza.

 Impuneti obiective cu forme ale corpului

Nu-ti impune doar un obiectiv de slabit . Doreste sa iti imbunatatesti si forma corpului in acelasi timp . Asa ca inainte de a incepe o dieta , masoarati bustul soldurile,coapsele , partea superioara a picioarelor si a bratelor , si impuneti obiective de imbunatatire realiste. Asta inseamna ca daca nu reusesti sa slabesti o saptamana poti inca reusi sa-ti imbunatatesti formele, ceea ce-ti va susti motivatia de a continua cu dieta.

Si dieta ta trebuie sa fie realista…

Pentru a continua sa slabesti, planul tau de dieta trebuie sa contina un numar suficient de calorii , o nutritie adecvata , o varietate larga de mancaruri , altfel te vei plictisi rapid . Deasemenea , incearca diferite condimente alimentare , cum ar fi sosul de chili , sucul de lamaie ,ghimbir ,etc. Dietele cu retete gustoase sunt mult mai sadisfacatoare si te ajuta astfel sa slabesti .Cand alegi o dieta intreaba-te “Pot manca aceasta dieta pentru o perioada lunga de timp ?”  daca raspunsul este  da , sunt sanse sa fiu o optiune realista ce te va ajuta sa atingi obiectivul de a slabi.

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>