Tinerea unei diete la barbati

Ponturi de slabit pentru barbati

Tinerea unei diete pentru a slabi este cam la fel si in cazul barbatilor, si al femeilor. Este adevarat ca in mod obisnuit barbatii depoziteaza grasime in jurul mijlocului si al abdomenului, in timp ce femeile acumuleaza in mod normal grasime in jurul soldurilor, fundului si coapselor. Dar cand vine vorba de slabit, fie ca esti femeie sau barbat, se aplica aceleasi principii de slabit esentiale.

- Pentru a reduce greutatea,trebuie sa reduci consumul de calorii. Asta inseamna ca trebuie sa mananci mai putine calorii decat arzi.

- Cea mai buna cale de a crea acest deficit de energie este sa reduci consumul de alimente bogate in calorii si sa maresti numarul de calorii eliminate prin intensificarea activitatii fizice.

 

pe aceiasi tema:

Ghidul de Diete  -  Publicat odata la 5 ani, “Ghidul de Diete” raspunde la trei intrebari esentiale: ce ar trebui sa mananci, cum ar trebui gatita mancarea pentru a-i pastra prospetimea si nutrientii, si ce fel de exercitii sunt potrivite pentru o stare de...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>