Vacanțe pentru slăbit : un alt fel de vacanță pentru Spa

O alternativă pentru a slăbi și pentru a rămâne focusat pe dieta lor, pe care oamenii o cam trec cu vederea este o vacanță pentru a slăbi. Să mergeți într-un loc diferit, să învățați noi resurse și metode pentru a face exerciții și pentru a mânca sănătos, și să fiți răsfățat sunt trei motive de liat în considerare pentru următoarele planuri de vacanță. Mulți oameni se chinuie să țină diete și să rămână focusați pe slăbit acasă. Cu cerințele normale pe care le impune o familie, munca și alte responsabilități zilnice, poate fi destul de dificil să găsiți timpul necesar – sau motivarea – să faceți exerciții și să mâncați sănătos. Pentru cei mai mulți dintre noi este mult mai convenabil să mergem la un fast-food decât să planifici o săptămână întreagă de mese sănătoase. Chiar și să găsiți timpul necesar pentru a face exerciții poate fi destul de dificil, dacă aveți și slujvă și copii.

Dacă mergeți undeva într-un loc nou și diferit, departe de stresul de zi de zi vă poate fi de mare ajutor pentru a începe un plan de dietă și vă poate ajuta să faceți primii pașo spre a vă schimba stilul de viață într-unul mai sănătos. În loc să vă preocupați constant de toate lucrurile din jurul dumneavoastră, puteți să folosiți timpul respectiv pentru dumneavoastră.

Un alt beneficiu este că veți primi suportul necesar pe care s-ar putea să nu îl primiți acasă. Cele mai multe locuri au consilieri nutriționiști, antrenori personali, și planifică activități prin care puteți cunoaște ceilalți oameni din jurul vostru. Dacă aveți sprijinul altora și dacă realizați că nu sunteți singuri poate avea un impact foarte mare asupra faptului că veți reuși sau nu în atingerea scopurilor dumneavoastră. Dacă vă faceți noi prieteni cu care aveți un scop comun, acest lucru poate fi ul lucru foarte bun pentru a fi motivat pentru a lucra pentru atingerea greutății ideale.

In funcție de ce stațiune vă alegeți, vă puteți bucura de frumusețea unei plaje sau de liniștea munților. Cele mai multe sunt în zone populare de vacanță, deși sunt de asemenea și prin toată lumea – să nu fiți surprinși dacă găsiți și unele apropiate de dumneavoastră.

Durata pe care ați ales-o să o petreceți depinde de bugetul dumneavoastră, de cât timp puteți lipsi de acasă și cât credeți dumneavoastră că aveți nevoie. Multe locuri oferă șederi scurte de un weekend sau o săptămână pentru a vă putea face o idee despre ce oferă ei și obțineți astfel o pauză binemeritată de la a încerca să slăbiți acasă. Alete locuri oferă de la două la patru săptămâni sau mai mult, pentru a vă ajuta până ajungeți la greutatea dumneavoastră ideală

Există tot felul de activități în aceste locații pentru a acoperii toate nevoile clienților. De la sporturi pe apă la jogging de dimineață pe plajă, toate acestea sunt activități distractive pe care probabil că nu le puteți face acasă. Și partea cea mai bună este că acestea vă vor ajuta să ajungeți la nivelul necesar de exerciții pentru a putea arde caloriie nedorite.

Mesele zilnice sunt de asemenea incluse la aceste locații. Nu doar că veți învăța ce ar trebui să mâncați și cum să le preparați, dar vă veți și bucura de unele feluri de mâncare care au gust mai bun decât orice nesănătos ce ați încercat înainte.

Lucrul care vă poate deranja cel mai mult la o asemenea vacanță este costul. Dar unele locații pot oferii reduceri pentru grupuri dacă faceți rezervări prin locul dumneavoastră de muncă sau prin alte organizații. Dacă nu vă găsiți timpul necesar sau nu dispuneți de bugetul necesar pentru a face o asemenea vacanță aul acesta, puteți să încercați acasă să copiați ce puteți acasă la dumneavoastră. Puteți să vorbiți cu un antrenor personal sau un nutriționist, sau doar luați o pauză pentru dumneavoastră pentru a vă concentra doar pe dumneavoastră și sănătatea dumneavoastră – toate acestea sunt mai ieftine și poate vi le puteți permite mai ușor.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>