Iată câteva exerciții care vă pot ajuta să pierdeți grăsimea de pe burtă

Exerciții cu cercul(hula hoop): Poate părea caraghios la început, dar deoarece exercițiile cu cercul se concentrează în principal pe zona taliei, acestea pot fi un mod foarte bun pentru a vă exersa mușchii stomacului. Deși trebuie să vă cumpărați un cerc pentru a face aceste exerciții, acestea le puteți găsi la magazine sportive sau online.

Săritul la trambulină: Dacă săriți la trambulină puteți face niște exerciții foarte bune pentru tot corpul. Puteți să vă cumpărați o mini trambulină sau chiar puteți folosi o saltea veche pe podea într-un loc sigur, dacă bugetul nu vă permite să vă cumpărați o trambulină. Dacă exersați doar 5-10 minute pe zi poate face o mare diferență imensă.

Exerciții tradiționale pentru abdomen: Există multe exerciții tradiționale care vă întăresc și vă tonifică mușchii abdominali și care pot fi făcute în combinație cu alte exerciții aerobice. Veți fi surprinși să aflați că vă puteți antrena mușchii stomacului doar prin întinderea mâinilor deasupra capului și apoi prin îndoire până să vă atingeți degetele de la picioare. Dacă faceți aceste exerciții pentru întărirea și tonifierea abdomenului veți putea transforma acea grăsime de pe burtă în mușchi.

Dacă faceți aceste lucruri și le combinați cu o dietă sănătoasă, cel mai probabil că veți vedea rezultate, gradual, în doar câteva săptămâni, și în două luni, sigur veți vedea o diferență enormă nu doar în felul cum vă simțiți ci și în felul cum arătați.

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de rodii

Beneficiile pentru sănătate ale sucului de rodie sunt ceva de luat în considerare dacă ați descoperit că vă place să vă faceți sucuri naturale cu storcătorul acasă. Dacă beți sucuri naturale este un mod foarte bun pentru a vă lua porțiile zilnice de legume și fructe, precum și de a sta deoparte de îndulcitori și de sucurile nesănătoase. Ca și toate rețetele de sucuri pentru pierderea în greutate pe care le-am menționat mai devreme, aceste sucuri ar trebui să fie doar un supliment alimentar pentru dieta dumneavoastră, nu un substituent pentru o masă. Dacă beți suc de rodi și altele într-o masă echilibrată împreună cu alte grupe de alimente, nu doar că vă ajută să consumați porția de fructe și legume într-un mod convenabil și distractiv, dar are și multe beneficii pentru sănătate.

Rodiile sunt originare din India. Când este deschisă o rodie aceasta este plină de semințe și o pulpă de culoarea laptelui. Nu există un mod bun sau rău de a mânca o rodie, deși poate fi destul de murdar.

Beneficile pentru sănătate ale sucului de rodii, ca și alte beneficii pentru sănătate ale altor alimente de care ați auzit, nu sunt concludente sau foarte cercetate. Studiile realizate doar pe grupuri foarte mici, ceea ce le face să nu fie de încredere. Rodiile au conținut de asemenea foarte marede zahăr, și din această cauză dacă vreți să slăbiți ar fi cel mai bine să le evitați sau să beți suc cu moderație, cum ar fi o dată pe săptămână.(Dacă vreți să reduceți poftele de dulciuri ar fi bine să le evitați cu totul până când ați renunțat cu totul la zahăr.)

Cu toate acestea, există câteva beneficii demonstrate ale sucului de rodii care îi pot face pe unii să încerce și să se bucure de acesta:

Colesterol redus: Rodiile au mulți dintre oxidanții care se găsesc în struguri și vin, doar că într-o proporție de trei ori mai mare. Acești antioxidanți se crede că ajută la reducerea colesterolului și previn revenirea colesterolului mare.

Sursă bună de acid folic: Rodiile au 100% din conținutul zilnic recomandat de acid folic, care are multe beneficii pentru sănătate.

Bogat în vitamine: Acesta este bogat în vitamine, cum ar fi A, C și E. Este de asemenea o sursă bună de potasiu.

Reduce riscul de cancer: A fost demonstrat că sucul de rodii reduce extinderea cancerului de prostată dar nu există studii concludente care să arate că reduce cancerul sau că previne cancerul. Antioxidanții pot fi de ajutor în acest scop, însă cum cei mai mulți dintre noi știm aproape toate lucrurile care pot cauza sau preveni cancerul, în funcție de ce studii ați citit.

Ideea de bază referitor la sucul de rodii: dacă vreți să îl încercați, puteți să îș încercați. Cel mai probabil că nu vă va dăuna și cu siguranță este mult mai bun decât un baton de ciocolată sau o cutie de dulciuri. Ar trebui să îl beți în fiecare zi sau chiar de mai multe ori pe zi? Probabil că nu deoarece moderația este cheia pentru cam orice. Dacă beți prea mult nu doar că ați consuma prea mult zahăr dar ar putea să vă cauzeze și probleme digestive.

 

pe aceiasi tema:

Cele mai bune exerciții pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă  -  Să găsiți cele mai bune exerciții pentru a pierde găsimea de pe burtă poate fi destul de confuz într-o mare de dezinformare și unde toți încearcă să vă vândă ultimele diete și echipamente pentru exerciții. Să slăbiți în această zonă...
Cafeform-Cafeaua care te ajută să slăbeşti!  -  Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii,apar din ce în ce mai multe metode inovative de  scăpa de kilogramele în plus, care ne deranjează. Ele sunt încercate de orice femeie ce îşi doreşte  să işi recapete silueta de altădată. Ştim că în...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>