Exercițiile cu impact redus sunt exact ceea ce sună

Sunt exerciții care nu stresează prea mult corpul dumneavoastră sau încheieturile. Puteți obține toate beneficiile unui exercițiu complet – fără să suferiți mai mult. Unul dintre cele mai bune exerciții cu impact redus care vă întăresc genunchii, dacă suferiți de artrită este înotul.

Înotul are multe beneficii pentru sănătate pentru toată lumea, dar este în mod deosebit de ajutor pentru cei care au probleme cu încheieturile. În multe zone sunt piscine pentru hidroterapie și există programe speciale pentru cei care au probleme cu artrita. Aceste piscine au temperatura controlată, deoarece apa caldă este mai bună pentru cei cu artrită. Hidroterapia și exercițiile de înot pot fi foarte bune pentru că apa oferă suport și astfel încheieturile nu mai suportă toată greutatea corpului. Poate că ați observat că oamenii și obiectele par mai ușoare în apă. Deși greutatea este aceeași, faptul că plutesc în apă, face ca înotul și alte activități acvatice să fie niște exerciții cu impact redus pentru cei cu artrită.

Există multe exerciții pe care le poate face cineva în apă și pe care poate nu sunt în stare să le facă afară din piscină. Pentru cei care au probleme cu mersul pentru o perioadă lungă de timp sau o distanță mai lungă, mersul într-o piscină este mult mai ușor și mai confortabil. Alte exerciții făcute în apă pot ajuta la întărirea și tonifierea mușchiilor. Mulți oameni cred că trebuie să fie înotători campioni pentru a vedea beneficiile înotului, dar nici măcar nu trebuie să știți să înotați, deoarece cele mai multe exerciții sunt făcute în apă mică și se pot folosi și tot felul de plute.

Dacă aveți artrită, să vorbiți cu doctorul dumneavoastră despre hidroterapie și alte exerciții alternative vă poate ajuta să fiți sănătos și să vă mențineți în formă. Există și alte exerciții în afară de înot și hidroterapie pe care doctorul dumneavoastră vi le-ar putea recomanda. Exercițiile și revenirea la o formă optimă nu trebuie să fie o experiență dureroasă.

 

pe aceiasi tema:

Artrita și exerciții cu impact redus  -  Artrita poate face să fie dificil pentru mulți oameni să facă exercițiile de care au nevoie, dar din fericire există exerciții cu impact redus pentru cei cu artrită care îi pot ajuta să stea în formă și posibil să îi...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>