Ccâteva exerciții pentru un abdomen plat:

1.Exerciții cu cercul: Exercițiile cu cercul au devenit din ce în ce mai populare și sunt un mod excelent pentru a vă muncii mușchii abdominali. Cercuri care au o greutate crescută vă pot ajuta să vedeți rezultate mai bune. Pentru a putea începe exercițiile cu cercul, ați putea citi un ghid cu exerciții de bază care vă va învăța totul. Trebuie să știți că dacă aveți probleme cu gâtul sau cu spatele, să faceți exerciții cu cercul poate nu e cel mai bun lucru pentru dumneavoastră, așa că aveți grijă să consultați doctorul întotdeauna înainte de a începe orice exercițiu nou.

2.Exerciții pentru abdomen: Practic acest exercițiu se aseamănă cu flotările doar că nu vă folosiți brațele, ci mușchii abdominali. Stați pe podea întins pe burtă cu mâinile pe lângă corp și cu picioarele ușor depărtate. Folosiți mușchii abdominali să vă ridicați stomacul de pe podea cât puteți.

3.Un alt exercițiu bun pentru abdomen se face astfel: stați pe spate pe podea, cu brațele pe lângă corp și cu picioarele apropiate. Apoi vă ridicați picioarele la piept spre bărbie, concentrându-vă pe folosirea mușchiilor abdominali în loc de mușchii picioarelor.

4.Exerciții aerobice: În timp ce exercițiile aerobice de cele mai multe ori se concentrează pe întregul corp, exercițiile aerobice sunt cea mai bună metodă de a slăbi și acesta include și stomacul. Așa că fiți siguri că în timp ce faceți cele trei exerciții enumerate mai sus includeți și cele 30 de minute de exerciții aerobice de trei ori pe săptămână.

5.O dietă sănătoasă: Puteți face toate exercițiile din lume pentru a vă aplatiza abdomenul dar dacă nu le combinați cu o dietă sănătoasă și echilibrată, va fi foarte greu să obțineți rezultate.

Deși obținerea unui abdomen plat nu se realizează instant, dacă urmăriți tot ce am scris aici, sigur veți obține rezultate la timp pentru sezonul estival.

 

pe aceiasi tema:

Cele mai bune exerciții pentru a vă aplatiza abdomenul  -  Cele mai bune exerciții pentru a vă aplatiza abdomenul au fost dezbătute destul de des atât de experți cât și de cei care au acest deziderat. Există metode simple pentru a vă tonifia și a vă întării abdomenul deși este...
Ai abilitatile pentru a slabi si pentru a mentine asta?  -  Atunci cand vorbim despre slabit, facem in general referire la calorii – Consuma mai putine, elimina mai multe. Adevarul este ca ai nevoie de mai multe abilitati si atitudini pentru a reusi asta, atat de multe incat slabitul devine un...
Dieta “Un corp pentru o viata” si Programele Fitness  -  “Un corp pentru o viata”, de Bill Phillips, este o dieta si un program de fittnes pentru cei care se concetreaza asupra dezvoltarii unui corp bine construit. Cere concentrare totala, mereu. Permite si incurajeaza folosirea suplimentelor, energizantelor, si a altor...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>