Află secretul Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a uimit pe toată lumea cu modul în care s-a refăcut după naştere fără a apela la o dietă agresivă. În numai 45 de zile de la naştere, vedeta a reuşit să slăbească 20 de kilograme, fapt ce le-a făcut pe mămici şi nu numai să se întrebe care este reţeta sa minune. Noi vă dezvăluim secretul şi vă spunem ce trebuie să faceţi pentru a arăta ca Nicoleta Luciu.

Înainte de toate, trebuie să vă construiţi o dietă bazată doar pe supa de pui şi compotul de mere, pe care le puteţi consuma la orice oră şi în orice cantitate. Iar dacă o dietă cu orar şi cantităţi fixe vi se pare imposibil de urmat, dieta Nicoletei este exact ce vă trebuie.

Pentru a prepara supa de pui aveţi nevoie, bineînţeles, de carne de pui (nu de găină, ci de pui şi să fie cât mai slabă). Nu uitaţi să adăugaţi legume, deoarece conţin antioxidanţi şi puţine calorii. Puteţi utiliza cu încredere ţelină, varză, roşii, morcovi, dar evitaţi cartofii, deoarece conţin amidon şi favorizează îngrăşarea.

Pentru prepararea compotului aveţi nevoie de 5-6 mere pe care le fierbeţi până devin moi. Merele sunt suficient de dulci, deci nu mai este nevoie să adăugaţi zahăr – dacă doriţi să diversificaţi meniul, puteţi adăuga scorţişoară.

Nicoleta Luciu propune 3 mese principale zilnice ce constau în alternarea consumului de compot cu consumul de supă de pui:

Mic-dejun

O cană mare cu compot, iar dacă senzaţia de foame persistă mai puteţi consuma încă o cană

Prânz

Beţi supa şi apoi mâncaţi carnea fiartă

Seara (opţional)

O cană cu supă sau o cană cu compot

Şi pentru doamnele care consideră că masa este incompletă fără desert, aveţi voie să consumaţi un baton cu fibre, deoarece fibrele ajută la reglarea tranzitului intestinal şi păstrează sănătatea inimii. Şi nu uitaţi că nicio dietă nu este completă dacă nu beţi minim 2 litri de apă pe zi.

De asemenea, dacă la un moment dat v-aţi săturat de supă şi compot, încercaţi să mâncaţi un ardei iute, care nu numai că ajută la arderea caloriilor, dar vă va ajuta să recuperaţi pofta pentru această dietă minune.

Persoanele care au probat deja această dietă sunt foarte mulţumite de rezultate, aşa că dacă doriţi să arătaţi ca Nicoleta Luciu şi să slăbiţi sănătos, daţi fuga la magazin după ingrediente şi puneţi-vă pe treabă.

 

nu sunt articole inrudite.

  1. Foarte interesant si util in acelas timp pentru cei ce vor sa slabesca.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>