Aparatele de slăbit – o soluţie de ultimă oră

Nu toate femeile au timp să ajungă la sală ca să facă sport. Mai ales dacă sunt căsătorite şi au şi copii acasă. Aşa că, fie la sugestia unei prietene, fie pentru că au văzut într-o reclamă, doamnele aleg saloanele de înfrumuseţare, unde beneficiază de un tratament corporal ca la carte. Dar nu toate femeile aleg saloanele potrivite şi nu cer sfatul specialistului înainte de a începe un astfel de tratament, iar rezultatele dorite întârzie să apară.

Noi vă învăţăm cum să alegeţi aparatul de slăbit care vi se potriveşte şi care sunt beneficiile utilizării lui.

1. Aparatul de slăbit prin electrostimulare. Prin electrostimulare muşchii sunt lucraţi fără ca tu sa depui vreun efort. Electrozii acţionează asupra zonelor cu probleme prin transmiterea unor impulsuri electrice. Rezultatul? Musculatură tonifiată, celulită eliminată, piele fermă şi elastică, circulaţie sanguină îmbunătăţită. Important de reţinut este că doar o oră cu aparatul de slăbit prin electrostimulare înlocuieşte cu succes 5 ore de aerobic sau fitness.

2. Aparatul de slăbit prin termoterapie. Folosind acest aparat, vei beneficia de efectele saunei fără a te afla în una. Paturile termice de la Antros sunt foarte confortabile şi ajută la relaxarea musculaturii. Aparatele de slăbit prin termoterapie combat cu succes problema celulitei şi vergeturilor.

3. Aparatul Ultra Fit. Acest aparat funcţionează după principiul ventuzelor bunicii. Este adesea folosit pentru celulită şi tratamente faciale. Cu acest aparat, grăsimile sunt „topite” şi vergeturile ameliorate. Aparatul conţine mai multe tipuri de cupe de sticlă pentru vacuum, care luptă împotriva celulitei şi stratului adipos.

4. Aparatul Ultra Soniq. Este un aparat ce remodelează corpul pe baza sunetelor. Prin vibraţiile pe care le creează, aparatul „topeşte” grăsimile din organism, mai ales cele din zona taliei, coapselor şi feţei.

Aparatele de slăbit prezentate mai sus sunt cele mai utilizate în saloanele de înfrumuseţare şi prezintă şi cele mai bune rezultate. Aşadar, dacă nu doreşti să depui efort, dar rei să ai o siluetă perfectă, alege cu încredere aparatele de slăbit, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>