Celulita, bat-o vina!

Celulita reprezintă una din cele mai mari probleme ale femeii secolului XXI. Este considerată duşmanul numărul 1 al frumuseţii feminine şi atacă atunci când ţi-e lumea mai dragă. Cu siguranţă ai încercat numeroase tratamente minune şi creme ce garantează dispariţia celulitei din primele 7 zile de la utilizare, dar nu ai obţinut efectul scontat.

Ce trebuie să ştii este că apariţia celulitei este favorizată de un regim alimentar nesănătos şi haotic, de sedentarism şi de o viaţa sexuală deficitară. Da, ai citit bine, chiar şi sexul poate influenţa apariţia celulitei, întrucât absenţa lui poate duce la dereglări hormonale în corp. Sfatul nostru: profită la maxim de momentele intime alături de partenerul tău.

De asemenea, foarte importantă pentru a preveni apariţia celulitei este şi urmarea unui regim alimentar sănătos. Redu consumul de produse bogate în grăsimi, încearcă să consumi mai puţine dulciuri – ştiu că tentaţia este mare şi prăjitura cu ciocolată chiar îţi făcea cu ochiul, dar fii sigură că această scăpare te va costa. Renunţă la cafea şi alcool în favoarea sucurilor naturale şi încearcă să consumi multe legume şi fructe, deoarece conţin puţine calorii şi sunt o sursă importantă de antioxidanţi.

Şi nu în ultimul rând, cel mai important factor care provoacă apariţia celulitei şi de care trebuie să te fereşti este sedentarismul. Majoritatea femeilor lucrează la birou cel puţin 8 ore pe zi şi inevitabil au de suferit. Cel puţin 30 de minute de mişcare zilnică garantează o viaţă mai frumoasă şi sănătoasă. Poţi alerga, dansa prin casă sau când dai cu aspiratorul – vei vedea că ai un tonus mai ridicat şi vei căpăta un trup de invidiat. Dar nu te aştepta să scapi de celulită peste noapte, deoarece lupta cu „cojile de portocale” este de durată.

Aşadar, pentru că este mai bine să previi decât să vindeci, nu uita să consumi cât mai multe fructe şi legume, să bei cel puţin 2l de apă pe zi şi să faci exerciţii în mod regulat. Vei scăpa de celulită sănătos şi definitiv.

 

pe aceiasi tema:

Pantaloni scurți pentru celulită – Soluția pentru celulită?  -  Există oare un remediu miraculos pentru celulită? Pot oare o pereche de pantaloni scurți pentru celulită să fie răspunsul căutat pentru a scăpa de excesul de grăsime și acele mici adâncituri de pe coapse și din alte zone afectate? Exact...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>