Dieta cu fructe

Toate femeile aspiră la o siluetă de vis şi se supun unor diete drastice şi nesănătoase doar pentru a slăbi cât mai multe kilograme în timp record. Noi vă propunem o alternativă, o dietă uşor şi plăcut de urmat, dar care nu trebuie să dureze mai mult de 3-4 zile pe lună.

Cu siguranţă ai aflat deja din articolele noastre precedente despre beneficiile consumului de fructe, dar în cazul în care ai uitat, uite aici o listă scurtă de avantaje: conţin antioxidanţi, vitamine, minerale, nu te îngraşi, revitalizează organismul şi le poţi consuma şi ca desert.

Dar nu-i aşa că atunci când te-ai hotărât să începi o dietă n-ai ştiut cu ce să începi şi cum să-ţi organizezi programul? Ei bine, noi îţi propunem o dietă cu fructe care îţi promite să pierzi 1 kg pe săptămână într-un mod sănătos. Fii sigură că prietenele tale vor dori să îţi afle secretul şi să îţi calce pe urme.

Această dietă este ideală pentru perioada primăvară-toamnă, pentru că atunci pieţele abundă în comercianţi ce-şi prezintă tarabele pline cu fructe. Şi în plus, este şi o cură accesibilă, preţul fructelor de sezon fiind foarte mic.

Cum cred că ţi-ai dat seama deja, această cură se bazează strict pe consumul de fructe. Dar ca în orice altă dietă, fructele trebuie consumate după un anumit program şi în cantităţi bine definite. În consecinţă, mai multe fructe consumate nu înseamnă mai multe kilograme pierdute. Din contră, din cauza conţinutului ridicat de zahăr, fructele trebuie consumate cu moderaţie, pentru a reduce riscul apariţiei diabetului. Dacă suferi de diabet, nu începe această dietă fără a obţine acordul medicului.

Astfel, la micul dejun poţi consuma un fruct împreună cu o cafea neîndulcită, iar apoi din două în două ore, până la orele 18 mâncaţi câte un fruct diferit de fiecare dată. O singură excepţie este permisă în acest regim: seara, poţi consuma o supă de legume, puţin sărată şi fără cartofi şi orez pentru că acestea duc la îngrăşare din cauza conţinutului de amidon.

Aşadar, dieta cu fructe este uşor de ţinut şi te ajută să slăbeşti 1 kg pe săptămână sănătos şi natural. Şi pentru ca succesul pe termen lung al dietei să fie asigurat, trebuie să urmezi un regim alimentar sănătos, să faci mişcare fizică regulat şi să bei minim doi litri de apă pe zi.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>