Incearca dieta disociata simpla

Ţi s-a întâmplat să mergi la cumpărături după o perioadă lungă de “postit” şi să constaţi că trebuie să cumperi haine cu câteva numere mai mari? Sau ţi s-a întâmplat să te uiţi într-o oglindă străină şi să constaţi brusc că de fapt nu oglinda de acasă te face să pari un pic mai mare, ci chiar ai luat câteva kilograme inestetice?

Stai liniştită, nu eşti prima şi nici ultima femeie care s-a confruntat cu această problemă, mai ales atunci când se apropie un eveniment important şi trebuie să arăţi impecabil. Şi în aceste momente îţi dai seama că trebuie să slăbeşti repede, dar la fel de eficient. Şi singura soluţie la care poţi apela este dieta – un cuvânt magic, care te face să te gândeşti la kilograme pierdute cât ai clipi, dar mâncând tot ce-ţi pofteşte inima.

Noi îţi propunem o soluţie eficientă: o variantă a dietei disociate pe care cu siguranţă o ştii. Dieta disociată simplă are la bază principiul dietei disociate clasice, numai că în cazul de faţă vei consuma doar trei alimente de bază: carne, lactate, fructe şi legume. Vei consuma fiecare aliment timp de trei zile, şi nu una aşa cum erai obişnuită. Aşadar:

  • Primele 3 zile : carne (de pui, de vită sau de porc, preparată la grătar); sunt tolerate unele mezeluri (cremwurşti, parizer sau şuncă de Praga)
  • Următoarele 3 zile: lactate degresate (iaurt fără fructe, brânză de vaci)
  • Ultimele 3 zile : fructe şi legume – conţin antioxidanţi şi fac minuni pentru corpul şi tenul tău; dacă te saturi de fructe şi legume, le poţi înlocui cu un baton Fibrobar (maxim 2 pe zi), întrucât îţi asigură aportul de energie.

Nu uita că nicio dietă nu este completă fără cel puţin 2 litri de apă pe zi, necesari pentru hidratarea organismului. E foarte simplu să pui în geantă o sticlă cu apă de 0.5l, care te va ajuta să ţii evidenţa lichidelor consumate. De asemenea, în această dietă nu au ce căuta zahărul şi alcoolul, dar dacă simţi că dulcele este o tentaţie prea mare, limitează-te la o linguriţă de miere naturală.

Încearcă dieta disociată simplă şi vei vedea că nu te vei mai duşmăni cu oglinda, iar corpul tău va arăta de milioane şi toate prietenele vor dori să ştie unde ai descoperit elixirul frumuseţii.

 

nu sunt articole inrudite.

  1. Foarte interesant si util in acelas timp pentru cei ce vor sa slabesca.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>