Slăbeşte în stil vegetarian

Reţeta de slăbit pe care ţi-o propunem mai jos nu se adresează vegetarienilor în mod special, ci doar se bazează pe principiile vegetariene şi te ajută să slăbeşti şi să migrezi spre un stil de viaţă mai sănătos. Spre deosebire de alte regimuri de slăbit, dieta vegetariană te învaţă cum poţi slăbi sănătos, fără a te înfometa, dar renunţând la carne, lapte şi ouă.

Dacă vrei să încerci dieta vegetariană şi sa probezi efectele sale, iată cum trebuie să arate meniul tău timp de 10 zile:

  • Mic dejun – o cană de cereale cu fructe, o felie de pâine neagră, o linguriţă cu miere şi un fruct proaspăt
  • Prânz – salată verde cu lămâie şi spanac, un morcov crud şi o felie de pepene galben
  • Cină – un cartof preparat în cuptor şi o porţie de legume cu orez

Dacă ţi se pare că vei mânca prea puţin şi îţi este greu să te obişnuieşti cu un asemenea de regim de la început, ai voie să consumi o gustare între masa de prânz şi cină, de preferat fructe : stafide, caise, prune sau smochine.

După cum ai observat, dieta vegetariană se axează în principal pe consumul de fructe şi legume, deoarece conţin antioxidanţi şi sunt bogate în vitamine. Iar cerealele de la micul dejun îţi asigură aportul de fibre necesar pentru întreaga zi.

Dieta vegetariană se adresează tuturor persoanelor care doresc să scape de kilogramele nedorite şi poate fi urmată indiferent de perioada anului. Atenţie însă, după cele 10 zile de regim trebuie să faci o pauză şi să reintroduci carnea slabă în alimentaţie, deoarece reprezintă o sursă necesară de proteine şi vitamine.

Aşadar, slăbeşte în stil vegetarian, dar bucură-te de un regim alimentar şi de viaţă mult mai sănătoase şi mai bine organizate.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>