Slăbeşte sănătos în 4 paşi

Dacă eşti gurmandă şi diversele produse expuse pe rafturile din hypermarket-uri nu-ţi dau pace şi în plus ai observat că micile excese încep să devină vizibile, atunci trebuie să iei măsuri urgent. E greu să renunţi brusc la toate alimentele şi produsele care îţi încântă papilele, dar dacă vrei să slăbeşti, trebuie să îţi pui la punct un plan riguros care să te ajute să pierzi caloriile într-un mod sănătos. Sfatul nostru este să începi prin a scoate unele produse din regimul alimentar şi te şi învăţăm cum să faci acest lucru în 4 paşi simpli:

1. Optează pentru floricelele cu sare! Sunt indispensabile pentru o noapte de filme bune, dar conţin unt brânză şi sare, care se vor transforma în adevăraţi “colăcei”. Aceste produse sunt dăunătoare şi pentru siluetă, dar şi pentru sănătatea întregului organism. Dacă nu poţi renunţa la floricele, poţi oricând cumpăra grăunţe de la magazin şi prepara propriile floricele, pe care le poţi săra după gust. Sau poţi alege o pungă mai mică pe care o poţi combina cu un suc natural, preparat în casă.

2. Spune STOP cerealelor de zahăr, mierii şi glazurilor. E drept că sunt benefice pentru organism deoarece conţin fibre, dar produsele dulci cu conţinut ridicat de zahăr nu sunt un aliat bun în lupta împotriva kilogramelor în plus. Însă le poţi înlocui cu uşurinţă cu musli (simplu sau cu fructe), deoarece sunt şi dulci, le poţi combina de minune cu lapte şi conţin mult mai multe fibre sănătoase pentru organism.

3. Ai voie doar carne albă slabă. Dacă te înnebunesc mâncărurile pe bază de carne, cea mai bună alegere pentru tine este un grătar din carne de pui sau de curcan (carne albă în general). Evită utilizarea condimentelor şi prepararea cărnii în unt, pentru că vei avea parte de surprize neplăcute când vei urca pe cântar.

4. Adio bufet suedez! Dacă e trecut pe lista ta de răsfăţuri culinare, e bine să ştii că bufetul suedez este contraindicat dacă doreşti să slăbeşti. Tentaţia este prea mare şi în cele din urmă pierzi simţul porţiilor: vei mânca mai mult decât este necesar şi vei lua în greutate.

În concluzie, e bine să realizezi o „triere” a alimentelor dacă vrei să slăbeşti sănătos şi dacă vrei ca hainele pe care nu le-ai mai purtat de mult să îşi găsească din nou loc în garderoba ta. Slăbeşte uşor în 4 paşi şi bucură-te de noul stil de viaţă sănătos.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>