Slăbeşti mâncând supă de varză

Dacă vrei o dietă simplă şi pentru care nici nu trebuie să cheltui foarte mult, supa de varză este ce îţi trebuie. Toamna este sezonul ideal pentru a ţine această dietă, deoarece găseşti uşor varză gustoasă la preţuri foarte bune.

Supa de varză este un adevărat inhibitor al apetitului şi te ajută să slăbeşti în jur de 5 kilograme pe săptămână. Varza conţine antioxidanţi şi este bogată în fibre, asigurând totodată detoxifierea organismului.

Pentru a pregăti supa minune, ai nevoie de câteva cepe, de o varză medie, roşii decojite, ţelină, ardei iute, pătrunjel, sare şi piper după gust. Curăţă şi taie legumele, adaugă apă cât să fie acoperite toate legumele, apoi lasă-le să fiarbă 10 minute la foc mic. După aceea, laşi supa să fiarbă timp de 2 ore la foc mare sau până vezi că e gata. Nu există restricţii pentru supa de varză, o poţi consuma oricând şi în ce cantitate doreşti.

Dieta cu supă de varză nu trebuie să dureze mai mult de 7 zile, pe care le poţi împărţi după cum urmează:

  • Ziua 1 : supă de varză şi fructe câte doreşti
  • Ziua 2 : supă de varză şi legume (fără cartofi, porumb, mazăre şi fasole)
  • Ziua 3 : supă de varză, fructe şi legume
  • Ziua 4 : supă de varză şi trei banane
  • Ziua 5 : supă de varză şi 800 g carne de vită
  • Ziua 6 : supă de varză şi orez fiert
  • Ziua 7 : supă de varză şi peşte la grătar

 

 

 

 

 

 

Dacă vrei ca dieta să fie eficientă şi să nu te deshidratezi, trebuie să bei minim 2 litri de apă pe zi.

Dieta cu supă de varză este eficientă, iar toate persoanele care au urmat această dietă au fost foarte mulţumite de rezultate. După terminarea curei de 7 zile trebuie să ai grijă, să revii la o alimentaţie normală treptat, pentru a nu recupera kilogramele pierdute. Iar dacă nu eşti mulţumită de rezultatele obţinute şi vrei să slăbeşti şi mai mult, dieta poate fi reluată după o săptămână de pauză.

 

pe aceiasi tema:

Dieta cu supa de varza  -  O dieta simpla de doar 7 zile cu supa de varza preparata de tine si un amestec de alte fructe si legume, plus putina carne. In ciuda multor pretentii, varza nu poseda nici o proprietate de ardere a grasimilor. Ce...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>