Alege bicicleta eliptică Streamline Plus

Uneori nu ai timp să ajungi la sală sau eşti prea ocupată ca să îţi mai iei şi un abonament la sală ori chiar nu ai chef să mergi până la sală ca să îţi faci norma de exerciţii. Pentru astfel de zile şi pentru astfel de femei, soluţia este achiziţionarea unui aparat de gimnastică – noi îţi facem alegerea mai uşoară şi îţi propunem bicicleta eliptică Streamline Plus, iar mai jos îţi vom spune şi de ce trebuie să ai un asemenea aparat.

Bicicleta eliptică Streamline Plus îţi lucrează toţi muşchii – de la gambe şi şolduri până la abdomen şi tricepşi. Dacă vrei să slăbeşti în confortul casei tale, bicicleta eliptică Streamline Plus este tot ce îţi trebuie. Nu te analizează nimeni şi nu te critică nimeni.

Cu bicicleta eliptică e ca şi cum ai face 4 sporturi în acelaşi timp: ciclism, căţărări, schiat şi mers pe jos. Iar bicicleta eliptică Streamline Plus oferă toate beneficiile acestor sporturi într-un singur dispozitiv.

Musculatura este tonifiată, corpul tău capătă rezistenţă, iar abdomenul şi picioarele sunt lucrate la capacitate maximă. Bicicleta eliptică este un aparat de slăbit complet, care se asigură că întreg corpul este pus la treabă.

Bicicleta eliptică are un design modern, este prevăzută cu 8 niveluri de rezistenţă, este uşor de transportat şi pe ecranul LCD îţi poţi urmări ritmul cardiac şi tensiunea. În plus, bicicleta îţi lucrează toate grupele de muşchi, deci ai toate beneficiile unor exerciţii complexe de slăbit într-un singur dispozitiv.

Dacă vrei să ai silueta la care ai visat dintotdeauna şi în plus nu vrei să te deplasezi, bicicleta eliptică Streamline Plus este alegerea perfectă. Capătă corpul pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna chiar la tine în sufragerie.

 

pe aceiasi tema:

Cum poti slabi mergand pe bicicleta  -  Mersul pe bicicleta este un mod grozav si totodata distractiv prin care poti slabi. Plimbatul pe bicicleta timp de 30 de minute pe zi te poate ajuta sa slabesti, iar rezultatele sunt vizibile in doar doua saptamani. Acesta ajuta la...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>