Cum slăbim în sezonul rece?

Orice femeie doreşte să arate bine indiferent de anotimp. Chiar dacă îşi expune mai mult sau mai puţin corpul, femeia vrea o siluetă clepsidră din ianuarie şi până în decembrie. Aşadar, cum facem ca să nu ne îngrăşăm iarna, când organismul este predispus spre acumularea grăsimilor?

Înainte de toate, trebuie să ai grijă la consumul de cafea. O cafea fără zahăr este de preferat în locul celei cu zahăr. Apoi, trebuie să ai grijă la consumul de prăjeli şi sucuri acidulate dacă vrei să îţi păstrezi greutatea. Ştim că alimentele crude sunt greu de găsit în sezonul rece, dar încercaţi să consumaţi cât mai multe posibil şi să vă hidrataţi cu minim 2 litri de apă pe zi. În anotimpul rece pielea este predispusă deshidratării şi trebuie să o îngrijiţi corespunzător.

De asemenea, frigul şi vremea urâtă de afară nu sunt o scuză pentru a lipsi de la orele de sport de la sală. Mai ales dacă ai un stil de viaţă sedentar nu trebuie să scoţi de pe lista de priorităţi această activitate.

Grăsimile acumulate iarna sunt foarte greu de dat jos, de aceea e mai bine să previi apariţia lor decât să încerci să scapi de ele. Dacă ai luat câteva kilograme în greutate şi vrei să scapi de ele, specialiştii recomandă tratamentele corporale, care sunt şi mai eficiente dacă sunt combinate cu electrostimularea musculară.

Aşadar, cheia pentru a nu te îngrăşa în anotimpul rece constă într-o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, combinată cu exerciţiile fizice regulate şi tratamentele corporale. Urmând sfaturile noastre, vei avea o siluetă de invidiat pe toată perioada anului.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>