Crema anticelulitică Ivyss Plant cu extract de alge marine

Mult timp algele au fost lăsate în umbră şi efectele lor miraculoase au fost necunoscute pe continentul european. Dar produsul Ivyss a încorporat toate beneficiile algelor marin într-un produs perfect pentru lupta cu celulita.

Crema anticelulitică Ivyss are la bază două tipuri de alge principale: algele Laminaria Digitata şi Fucus Vesiculosus, ambele bogate în iodine organice şi minerale, preluate din apa de mare.

Algele marine au o serie de avantaje şi reprezintă o metodă sănătoasă şi naturală de a câştiga lupta cu celulita. Ingredientele active contribuie la creşterea fermităţii şi elasticităţii pielii, iar rolul lor principal este de a arde grăsimile din zonele cu probleme. Crema Ivyss cu extract de alge marine acţionează la nivel subcutanat, toxinele sunt eliminate, iar grăsimile sunt „topite” eficient.

Crema anticelulitică Ivyss este perfectă pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, întrucât nu conţine parabeni sau parafine, substanţe nocive pentru organism.

În plus, algele marine din produs acţionează la nivelul întregului organism, nu numai local, stimulând circulaţia periferică şi activând funcţiile tiroidei.

Aplicaţi crema în fiecare seară după ce aţi ieşit din duş, în special în zonele cu celulită sau pentru care doriţi tonifiere. Crema anticelulitică Ivyss va topi grăsimile imediat, iar pielea va fi mai fermă şi va avea un aspect mai plăcut.

Dacă nu ai încercat încă acest produs, dă o tură până la magazin şi cumpără crema anticelulitică Ivyss, ca să te bucuri de efectele plăcute ale algelor marine şi să scapi de celulită o dată pentru totdeauna.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>