Relaxare şi tonifiere cu Relax & Tone

Cu siguranţă ai văzut produsul următor în reclame şi prin magazine, dar încă nu te-ai dumirit cu privire la efectele sale miraculoase. Ei bine, aparatul de masaj Relax & Tone chiar face tot ce spun instrucţiunile de utilizare. Produsul nu numai că relaxează şi tonifică musculatura, dar te ajută să slăbeşti stând degeaba.

Inovaţia pe care o aduce produsul pe piaţă constă în modul său de funcţionare: accesoriul pentru masaj oferă peste 2500 de rotaţii pe minut şi permite masajului să distrugă celulele adipoase din adâncimea pielii.

Relax & Tone te ajută, în doar 10 minute de exerciţii pe zi, să slăbeşti, să îţi tonifici musculatura, să îţi calmezi muşchii rigizi, să spui adio colăceilor şi să obţii o piele mai fermă. Cu acest aparat de masaj, beneficiezi de toate avantajele unei adevărate şedinţe de fitness. Tu decizi dacă vrei să lucrezi mai mult coapsele, fesele, braţele sau abdomenul, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Cu aparatul pentru masaj Relax & Tone te vei răsfăţa în permanenţă. Iar dacă vrei să obţii rezultate mai repede, foloseşte şi o cremă anticelulitică pe care o ajuţi să intre în piele cu aparatul de masaj.

Foloseşte Relax & Tone în intimitatea căminului şi bucură-te de silueta la care ai visat dintotdeauna. Relaxează-te pe canapea în timp ce aparatul lucrează pentru tine şi-ţi tonifică musculatura.

Aparatul de masaj Relax & Tone relaxează şi tonifică musculatura, este un aliat de nădejde în lupta împotriva picioarelor umflate şi conferă fermitate pielii, eliminând aspectul de coajă de portocală al pielii.

 

pe aceiasi tema:

Crema anticelulitică Ivyss Plant cu extract de alge marine  -  Mult timp algele au fost lăsate în umbră şi efectele lor miraculoase au fost necunoscute pe continentul european. Dar produsul Ivyss a încorporat toate beneficiile algelor marin într-un produs perfect pentru lupta cu celulita. Crema anticelulitică Ivyss are la bază...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>