Gelul anticelulitic de la Ivyss

Gelurile anticelulitice fac parte din cele mai căutate produse de îngrijire şi înfrumuseţare. Sunt produse care dau rezultate chiar dacă stai degeaba şi te uiţi la emisiunea preferată sau citeşti o carte.

Cei de la Ivyss au creat un gel anticelulitic revoluţionar, cu extract de iederă şi castan, care acţionează eficient împotriva celulitei. Extractele de iederă şi castan sunt renumite pentru efectele lor împotriva celulitei, datorită ingredientelor active – saponozidele şi compuşii polifenolici.

Gelul anticelulitic Ivyss cu extract de iederă şi castan nu conţine parabeni sau parafine şi este ideal pentru îngrijirea pielii şi prevenirea apariţiei celulitei. În plus, gelul foloseşte ingredientele naturale şi tehnologia unisferelor active încărcate cu vitamina E pentru a îmbunătăţi şi menţine aspectul tonifiat al pielii. Datorită tehnologiei inovative cu unisfere active, când este aplicată, vitamina E intră în piele şi acţionează în profunzime, topind celulita.

Pentru o piele elastică şi tonifiată mai rapid, poţi utiliza gelul anticelulitic Ivyss împreună cu crema anticelulitică Ivyss şi te poţi bucura de tratamentele profesioniste de la salon în dormitorul de acasă. Dacă le foloseşti împreună, rezultatele vor fi vizibile mai repede şi de durată.

Foloseşte gelul anticelulitic Ivyss cu extract de iederă şi castan dacă vrei o piele frumoasă şi sănătoasă, lipsită de aspectul de coajă de portocală.

 

pe aceiasi tema:

Crema anticelulitică Ivyss Plant cu extract de alge marine  -  Mult timp algele au fost lăsate în umbră şi efectele lor miraculoase au fost necunoscute pe continentul european. Dar produsul Ivyss a încorporat toate beneficiile algelor marin într-un produs perfect pentru lupta cu celulita. Crema anticelulitică Ivyss are la bază...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>