Bicicleta – drumul spre un corp frumos

Iarna nu e un anotimp în care să-ţi facă plăcere să mergi la sală. Trebuie să ieşi din casă, afară e frig, se înnoptează mai repede, mai bine stai acasă sub pătură şi bei o ciocolată caldă sau cafea. Mişcarea însă este esenţială în anotimpul rece, aşa că dacă nu poţi merge la sală, spune-i Moşului să îţi aducă o bicicletă. Bicicleta interioară este perfectă pentru doamne şi ocupă un loc fruntaş în topul preferinţelor feminine.

Poate nu ştiai, dar ciclismul contribuie la menţinerea sănătăţii şi la prevenirea bolilor cardiovasculare, a celor pulmonare, a diabetului, a obezităţii şi a depresiei, dar nu numai. Ciclismul îmbunătăţeşte circulaţia şi condiţia fizică, întrucât arde grăsimea depusă în locurile nedorite şi ajută la slăbit.

Aşa că nu mai sta pe gânduri, pune-ţi la punct un program şi include exerciţiile pe bicicletă în agenda ta. Mai ales că e rece afară şi organismul este predispus la îngrăşare trebuie să faci exerciţii pentru a nu te îngrăşa excesiv şi pentru a avea vergeturi, de care ştii că scapi foarte greu.

Dacă ai o bicicletă normală, specialiştii s-au gândit la tine şi au transformat bicicleta într-o bicicletă de interior. Aşa că dacă nu îţi permiţi o bicicletă, îţi poţi cumpăra numai dispozitivul de fitness care o transformă într-o bicicletă de interior. Astfel, poţi pedala cât vrei acasă la tine.

În plus, dacă nu te simţi în largul tău la sală şi crezi că toată lumea se uită la tine şi te analizează, bicicleta de interior este soluţia ideală. Nu trebuie să ai o ţinută specială şi te vei simţi în largul tău făcând ceea ce îţi place.

Nu mai sta pe gânduri! Fă rost de o bicicletă şi dă jos kilogramele inestetice. Slăbeşti sănătos pedalând kilometri chiar la tine acasă.

 

pe aceiasi tema:

Alege bicicleta eliptică Streamline Plus  -  Uneori nu ai timp să ajungi la sală sau eşti prea ocupată ca să îţi mai iei şi un abonament la sală ori chiar nu ai chef să mergi până la sală ca să îţi faci norma de exerciţii. Pentru...
Cum poti slabi mergand pe bicicleta  -  Mersul pe bicicleta este un mod grozav si totodata distractiv prin care poti slabi. Plimbatul pe bicicleta timp de 30 de minute pe zi te poate ajuta sa slabesti, iar rezultatele sunt vizibile in doar doua saptamani. Acesta ajuta la...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>