Cum să alegi aparatul de fitness care ţi se potriveşte

Se apropie sărbătorile şi vrei să te răsfeţi cu un aparat de fitness care să te scutească de drumurile la sală, dar când ai început să răsfoieşti reviste de specialitate ca să alegi un aparat care să te coste puţin şi să facă de toate, n-ai ştiut ce să alegi.

În cele ce urmează te vom învăţa cum să alegi aparatul de fitness care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale.

1. Ce vrei de fapt? Să slăbeşti, să-ţi modelezi corpul, o condiţie fizică mai bună sau pe toate? Gândeşte-te la ce anume vrei să facă aparatul.

2. Consultă medicul. Este foarte important să primeşti sfatul medicului pentru a te informa şi pentru a primi sfaturi care te vor ajuta să cumperi un aparat sigur pentru sănătate.

3. Alege aparatul în funcţie de greutatea ta. E bine să alegi un aparat potrivit pentru greutatea ta şi care să nu te suprasolicite. Poate eşti pusă pe planuri mari, dar nu alege un aparat de fitness complex pentru care vei avea nevoie de instrucţiuni de utilizare. Un aparat simplu şi uşor de folosit e o alegere mai bună, nu-i aşa?

4. Plăcerea este importantă. Nu cumpăra un aparat de fitness dacă nu îţi place să lucrezi cu el sau crezi că va deveni piesă de mobilier.

5. Cât spaţiu ocupă? Dacă stai la apartament, soluţia ar fi să cumperi un aparat pliabil pe care să îl poţi depozita cu uşurinţă. În plus, îl poţi transporta cu uşurinţă dacă vrei să îl iei în călătorii.

6. Nu fă rabat de la calitate. Dacă tot îţi cumperi un aparat pe care să îl foloseşti o perioadă nelimitată, mai bine mai dai câţiva bani în plus şi cumperi un aparat de calitate, care chiar să facă ce spune pe ambalaj.

7. Preţul. E unul din cele mai importante aspecte care influenţează achiziţionarea unui aparat de fitness. Alege cea mai bună ofertă şi cumpără aparatul pe care ţi-l doreşti la un preţ accesibil. În perioada sărbătorilor sunt multe oferte disponibile.

Acum că ai învăţat cum să cumperi un aparat de fitness, poţi să treci pe lista de cumpărături pentru Crăciun sau în scrisoarea moşului un aparat de fitness nou-nouţ, care să-ţi îndeplinească toate dorinţele de slăbit.

 

pe aceiasi tema:

Aparatul de fitness Slim Stepper  -  Dacă te-ai hotărât să achiziţionezi un produs care să te ajute să slăbeşti de kilogramele depuse în perioada sărbătorilor şi nu ştii ce să alegi, aparatul Slim Stepper este alegerea potrivită. În primul rând, aparatul Slim Stepper ajută la tonifierea...
8 Minute pentru un corp de invidiat…  -  Trăim în epoca vitezei, iar femeia secolului XXI nu are timp suficient pentru familie, carieră şi răsfăţ propriu. Pentru a veni în întâmpinarea acestor femei, a fost creat un dispozitiv care să comprime o oră de exerciţii în doar 8...
Relaxare şi tonifiere cu Relax & Tone  -  Cu siguranţă ai văzut produsul următor în reclame şi prin magazine, dar încă nu te-ai dumirit cu privire la efectele sale miraculoase. Ei bine, aparatul de masaj Relax & Tone chiar face tot ce spun instrucţiunile de utilizare. Produsul nu...
Motorized Treadmill – o bandă de alergat modernă  -  Banda de alergat este unul din cele mai plăcute şi uşor de utilizat aparate de fitness disponibile pentru utilizare în intimitatea căminului propriu, iar banda de alergat Motorized Treadmill duce această experienţă la un alt nivel. Aparatul este ideal dacă...
Infrared Massage Hammer – masaj şi tonifiere în acelaşi timp  -  După o zi lungă şi obositoare la serviciu, te întorci acasă şi nu vrei decât să te relaxezi şi aştepţi ca persoană iubită să se oferă să îţi facă un masaj, de care uneori nu eşti prea mulţumită. Ei bine,...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>