Loţiunea exfoliantă Proto-col

Pielea are nevoie de îngrijire şi de atenţie speciale, dar cred că ştiai deja asta până acum. Numai că uneori pielea trebuie exfoliată, pentru a îndepărta celulele moarte şi pentru a-i permite să respire mai bine. Loţiunea de corp pe care ţi-o propunem nu numai că face aceste lucruri, dar îndepărtează vergeturile şi celulita – aşa da loţiune!

Loţiunea exfoliantă Proto-col face pielea mai catifelată şi mai strălucitoare. E un produs aparte pentru doamne aparte. Produsul îţi oferă un tratament de lux la un preţ accesibil. Ueliurile de neroli şi santal vor răsfăţa pielea şi vor îndepărta vergeturile şi celulita. Având un parfum uşor şi delicat, loţiunea exfoliantă Proto-col este un „must” în gama de produse de îngrijire feminine.

De asemenea, loţiunea mai conţine şi ulei din sâmburi de struguri, ulei de caise, ulei de pepene verde, vitamine, săruri de la Marea Moartă – toate ingrediente minune care hidratează, fortifică, regenerează şi curăţă pielea.

Aplicarea loţiunii este foarte uşoară, dar efectele sunt multiple. Aplică loţiunea în zonele cu probleme, insistând în zona coapselor şi abdomenului şi masează până produsul intră în piele.

Clăteşte cu apă caldă, şterge uşor şi bucură-te de o piele catifelată şi răsfăţată.

Folosind loţiunea exfoliantă Proto-col, pielea ta va arăta de milioane!

 

pe aceiasi tema:

Crema anticelulitică Ivyss Plant cu extract de alge marine  -  Mult timp algele au fost lăsate în umbră şi efectele lor miraculoase au fost necunoscute pe continentul european. Dar produsul Ivyss a încorporat toate beneficiile algelor marin într-un produs perfect pentru lupta cu celulita. Crema anticelulitică Ivyss are la bază...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>