De ce vreți să slăbiți?

Vreți să arătați mai bine? Să vă simțiți mai bine? Să vă distrați mai bine? Să faceți lucruri pe care acum nu le puteți face? Să trăiți mai mult? Să vă faceți un prieten? Să aveți mai multă energie? Mai puțin stres? Să fiți mai sănătos? Să purtați o anumită mărime? Faceți o listă cu 5 motive pentru care doriți să pierdeți în greutate. Această listă vă v-a aduce aminte de motivele pentru care depuneți aceste eforturi pentru a slăbi. Să identificați motivele pentru care doriți să slăbiți vă v-a ajuta să aveți în vedere scopurile propuse și cum să vi le atingeți.

Următorul pas în gasirea de motivații pentru a slăbi implică schimbarea atitudinii dumneavoastră. Când vine vorba de a ține o dieta și de a slăbi, este ușor să vă descurajați sau să gândiți negativ cu privire la capacitatea dumneavoastră de a învinge și cu privire la corpul dumneavoastră. O atitudine negativă poate fi devastatoare pentru motivaţia de a slăbi, așa că este important să faceți ceea ce este necesar.

Deși să vă schimbați atitudinea spre o mentalitate de genul “Da! Eu pot!” și să alungați orice gânduri negative este dificil, sunt câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă schimbați atitudinea în bine și să vă ajute să rămâneți motivat pentru a slăbi.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>