Adevărul despre pastilele de slăbit

Din ce în ce mai multe femei renunţă la dietele clasice de slăbit şi apelează la pastilele de slăbit din dorinţa de a obţine o siluetă de invidiat fără a depune prea mult efort. Iar în cazul persoanelor cu obezitate morbidă, pastilele de slăbit devin pilule minune, care vor topi kilogramele în plus cât ai clipi.

Indiferent de ce promit pastilele de slăbit, este foarte important să ceri sfatul medicului, singurul în măsură să recomande astfel de tratamente de slăbit. Cu atât mai mult cu cât tinerele asociază cura cu pastile şi cu un regim alimentar drastic, neechilibrat, care le poate pune în pericol sănătatea.

Ceea nu ţi se spune când citeşti reclama unui produs de slăbit este că acesta poate conţine substanţe nocive. Există două tipuri principale de pastile de slăbit, cele care inhibă apetitul şi cele care blochează depunerea grăsimilor. Pastilele de slăbit care inhibă apetitul conţin sibutramină, o substanţă care păcăleşte creierul şi creează senzaţia de saţietate, iar pastilele de slăbit care blochează depunere grăsimilor conţin orlistat, o substanţă care reduce cantitatea de grăsime ce poate fi absorbită.

Un alt aspect important al pastilelor de slăbit, care nu este prezentat tot timpul consumatorilor sunt riscurile la care te supui când urmezi o dietă cu pastile de slăbit.

A) Dependenţă – nu credeai că acest lucru este posibil, dar pastilele de slăbit pot crea cu uşurinţă dependenţă, de aceea trebuie să ceri sfatul specialistului înainte de începerea curei

B) Toleranţa – la fel ca în cazul tuturor pastilelor, după un timp, organismul dezvoltă imunitate la compoziţia pastilelor, iar acestea nu îşi mai fac efectul ca la început. Dacă observi că nu mai pierzi aşa multe kilograme, înseamnă că organismul s-a obişnuit cu pastilele.

C) Efecte secundare – hipertensiune arterială, insomnii, dureri de cap şi ameţeli, anxietate

Chiar dacă majoritatea pastilelor de slăbit conţin ingrediente naturale, există riscul supradozajului. În acest caz, pot apărea atacuri de panică, depresie, tulburări ale ritmului cardiac şi dereglări ale metabolismului.

De aceea, pentru a evita aceste aspecte neplăcute, este recomandat să începi o cură cu pastile de slăbit sub supravegherea medicului, pentru a nu-ţi pune sănătatea în pericol.

Aşadar, acum că ai aflat adevărul despre pastilele de slăbit, te vei gândi de două ori înainte de a începe o cură cu astfel de pilule.

 

pe aceiasi tema:

Date despre dietele cu pastile  -  Toate pastilele pentru slabit si dietele serioase sunt create pentru oamenii supraponderali ce sufera de obezitate. Exista droguri impotriva obezitatii- nu pastile pentru pierderea greutatii rapid si usor. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca pastilele dietetice ofera cel mult un...
Despre soluţia de slăbit Slimero  -  Este greu să găseşti un produs bun, de încredere şi care să dea rezultatele promise, dar când o vezi pe Cosmina Păsărin promovând produsul, nu mai ai nici un dubiu şi te grăbeşti să achiziţionezi pastilele de slăbit Slimero. Oare...
Ce stim despre “HYPERSLIM”  -  În ziua de azi, orice femeie îşi doreşte să aibă o siluetă frumoasă şi să nu mai aibă probleme cu kilogramele în plus. Încearcă diferite reţete, diete şi produse pentru slabit dar de cele mai multe ori rezultatele pe care...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>