Despre Spirulina

În gama pastilelor de slăbit care promit rezultate vizibile în timp record este inclusă şi spirulina, o algă marină de culoare verde, bogată în antioxidanţi şi proteine. Spirulina este un adjuvant în tratamentele de slăbire, ceea ce înseamnă că nu implică înfometarea şi regimul alimentar drastic. Fiind bogată în proteine, spirulina taie foamea prin faptul că transmite creierului senzaţia de saţietate. Astfel, îţi controlezi greutatea fără să ai sentimentul că stai flămândă.

Spirulina detoxifică şi purifică organismul, de aceea este folosit cu succes în curele de slăbit. Atenţie însă, spirulina NU slăbeşte, ci doar ajută organismul în lupta împotriva kilogramelor în plus. Pastilele cu spirulină te ajută să treci mai uşor printr-o dietă şi te ajută să previi apariţia unor stări de nervozitate sau depresie cauzate de foame, deoarece proteinele scad apetitul.

Dacă foloseşti capsulele cu spirulină, s-ar putea să te intereseze şi faptul că produsul luptă împotriva colesterolului, stimulează imunitatea şi are chiar proprietăţi anti-îmbătrânire. Fiind o sursă importantă de antioxidanţi şi vitamine, spirulina asigură un nivel ridicat de energie şi optimism pe durata întregii zile.

Produsul nu are contraindicaţii, dar este indicat să ceri sfatul medicului înainte de a începe o cură cu spirulină. Cu atât mai mult cu cât pastilele de slăbit cu spirulină, spre deosebire de alte pastile de slăbit, prezintă şi efectele secundare. Aşadar, pentru a evita tulburările digestive şi durerile de cap însoţite de oboseală, e mai bine să ceri sfatul unui specialist.

Pastilele de slăbit cu spirulină sunt indicate la începutul unei cure de slăbit, dar nu trebuie să înlocuiască o dietă sănătoasă şi echilibrată. Dacă vrei să te bucuri de beneficiile algelor verzi într-un produs concentrat, poţi alege spirulina. Nu uita însă că o dietă şi un regim de slăbit înseamnă mult mai mult – exerciţii regulate, minim 2 litri de apă pe zi şi motivaţie.

 

pe aceiasi tema:

Date despre dietele cu pastile  -  Toate pastilele pentru slabit si dietele serioase sunt create pentru oamenii supraponderali ce sufera de obezitate. Exista droguri impotriva obezitatii- nu pastile pentru pierderea greutatii rapid si usor. Majoritatea studiilor de specialitate arata ca pastilele dietetice ofera cel mult un...

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>