Câteva sfaturi pentru a dezvolta o atitudine pozitivă referitor la slabire:

Citiți maxime motivante in fiecare zi: pe măsură ce voi continua să dezvolt acest site, sper să vă pot oferii maxime motivante prin email cititorilor mei. Până atunci sunt milioane de site-uri care oferă maxime motivante. Istorisiri pozitive și care conferă încredere sau maxime pot fi un impuls înviorător zilnic care să vă ajute să rămâneți motivați de-a lungul “călătoriei de slăbit”. Lista noastră de maxime motivante pentru fitness și slăbit poate vă sunt de ajutor.

Entuziasmează-te : repetați-vă : “Dacă mă comport entuziasmat, atunci voi devein entuziasmat!”. Spuneți-vă asta de câte ori este nevoie ca să începeți să credeți. Deveniți entuziasmat în orice mod puteți. Vizualizați cum vă veți simți când vă veți atinge scopurile și cât de bucuros veți fi în momentul în care le-ați atins.

Spune-ți și altora: câteodată să aveți audiența vă poate ajuta să fiți mai determinat în a vă atinge scopul. Luați în considerare să începeți un blog “de slăbit” sau să spuneți colegilor de serviciu, prietenilor și familiei despre scopul dumneavoastră. Știind că și altcineva vă supravegheză și că aveti sprijinul lor, vă va ajuta să rămâneți pe poziție chiar și dacă nu veți simți întotdeauna acest lucru.

Căutați sprijin: forumurile online de discuții pot fi un mod de a lua contact cu alte persoane care fac același lucru și să găsiți sprijin. Îmi plac site-urile explicite unde nu doar că sunt foarte mulți oameni de treabă cu care poți interacționa ci și te plătesc ca să postezi.

Începe în mod realist: ați auzit vreodată expresia: “Roma nu a fost construită într-o zi”? nu vă așteptați să slăbiți peste noapte sau chiar in câteva zile sau săptămâni. Având așteptări prea mari, vă poate împiedica să fiți motivate să slăbiți! În schimb începeți încet, cu scopuri mici. De exemplu să înlocuiți liftul cu scările înainte să începeți exerciții fizice de câte 10 minute pe zi. Eventual veți fi capabil să vă motivați să faceți exerciții 30 de minute pe zi.

Gândiți pozitiv nu negativ: un gând negativ ar putea fi “Nu pot să slăbesc”. Pentru a deveni un gând pozitiv ar trebui să fie “Voi munci mai mult pentru a slăbi.”. Încercați să fiți atenți când aveți un gând negativ și să vă întrebați cum puteți să-l transformați într-un gand pozitiv.

Odată ce ați definit motivele pentru care vreți să vă atingeți scopul de a slăbi și să exersați sfaturile pentru a vă dezvolta o atitudine pozitivă, veți descoperi că să vă motivați ca să slăbiți a devenit mai ușor decât ați crezut. Dacă exersați sfaturile pentru a vă motiva ca să slăbiți pe care le-am arătat aici vă poate ajuta să fiți concentrați și atenți la dieta și sănătatea dumneavoastră.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>