Cronometru digital pentru exerciții

A trecut o vreme de când am scris despre exerciții și m-am gândit să scriu despre cronometre digitale și despre cum pot să vă ajute să vă îmbunătățiți exercițiile.

Recent am primit un cronometru digital Gymboss și m-am gândit să vă scriu despre el aici.

Am crezut că ar putea fi prea complicat pentru mine să-l folosesc, sau prea mare pentru a-l purta tot timpul cu mine, dar de îndată ce l-am deschis, și am citit instrucțiunile, am văzut că e simplu de utilizat și de purtat. Poate fi atașat și la ținută. A venit cu o baterie AAA.

Cronometrul are trei butoane,”Next”, “Change” și “Start”. Pentru a-l folosi la cronometrări, pur și simplu apăsați butoanele Next și Change pentru a vedea diferitele setări pe ecran. Nu are foarte multe setări complicate, doar numărul de minute sau secunde care vreți să le numărați, de câte ori vreți să repetați fiecare interval, și apoi ce fel de alarmă doriți (beep înalt, beep jos, vibrații). Are de asemenea și o funcție stop cronometru.

Cei dintre voi care sunt mai noi la capitolul exerciții ar putea fi confuzi în legătură cu ce este un cronometru și cum ar putea să vă ajute să slăbiți. Cum vă poate ajuta să slăbiți ?

Dacă doar ce ați început să faceți exerciții și o simplă plimbare prin cartier este suficient de provocatoare, atunci este foarte bine că începeți, dar probabil că nu aveți nevoie de un cronometru. Dacă exersați însă în mod regulat, atunci un cronometru vă poate fi de folos, în mod special dacă v-a plăcut tot timpul ideea unui antrenor personal, dar nu ați avut unul.

Atunci când vă angajați un antrenor personal, ei vă pun de obicei să faceți anumite activități pentru o anumită perioadă de timp sau de un anumit număr de ori. De exemplu,ați putea merge pe bandă cinci minute, apoi să grăbiți pasul pentru alte cinci minute, apoi sprint pentru alte cinci minute. Cu un cronometru, puteți să îi setați p alarmă la fiecare cinci minute, ceea ce vă dă posibilitatea să vă concentrați la exercițiile dumneavoastră – fără să vă faceți griji cu timpul, sau numărul de exerciții. De asmenea puteți să îl folosiți și la alte activități cum ar fi ridicarea greutăților, cronometrarea vitezelor și altele.

Nu cred că un cronometru este o necesitate absolută pentru a face exerciții, în mod special dacă sunteți la început. Dar dacă sunteți serios în legătură cu exercițiile, poate fi de ajutor dacă doriți să economisiți bani și să fiți propriul dumneavoastră antrenor.

Dacă este ceva ce poate să vă ajute la exercițiile dumneavoastră, puteți să vedeți ce face unul aici. Dacă nu cel puțin știți ce este un cronometru digital și cum poate fi folosit la exerciții.

 

nu sunt articole inrudite.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>